Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Ariesului » Judet Alba » Garda De Sus » Cazare Garda De Sus » Pensiunea Sofia
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Sofia

Garda De Sus / Valea Ariesului Cod: AB002854 Nr. camere: 7 Capacitate totala: 16 locuri Adresa: Strada Centru, nr. 32, comuna Garda de Sus Persoana de contact: Sofia Petruse / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Sofia - Cazare Valea Ariesului Pensiunea Sofia se afla pe DN 75, in comuna Garda, judetul Alba, aproape de centrul localitatii, in lunca Ariesului, la doar 50 m distanta. O casa traditionala , recent innoita, pastreaza inca arhitectura tipica zonei, intr-un cadru verde incarcat de aerul curat al padurilor de molid.
Curtea, foarte ampla, este dotata cu gratar, balansoar si foisor. Se pot prepara toate cele 3 mese folosindu-se produse naturale. Se dispune de 2 biciclete de munte pentru adulti si o bicicleta pentru copii si jucarii pentru copii.
De aici se pot vizita Pesterile Ghetarul de la Scarisoara, Pestera lui Ionele si Pestera Casa de Piatra, toate aflate in comuna Garda. Partia de ski de la Arieseni se afla la 10 Km distanta.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Tara Motilor, jud. Alba, com. Garda de Sus, str. Centru, nr. 32
tel. 0258778013/ 0745317130
[email protected]
Modalitati de transport:
Cu masina: DN 75, cu transport in comun de la Timisoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Alba Iulia, cu autobuze directe; cu avionul pana la Cluj si de acolo cu masina sau transport in comun.
Distante aproximate: 120 Km. de Alba-Iulia si Oradea; 150 de Cluj-Napoca si 600 de Bucuresti.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.4546, 22.8276

Obiective turistice in Valea Ariesului
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) Snow Camp 2013, Arieseni Targul de Turism Rural Albac 2012 Când moţii îşi găsesc moaţele - Târgul de pe Muntele Găina descris în 1890 de Simion Florea Marian Pestera Ghetarul de sub Zgurasti
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) 14 May 2013 Este un fag de dimensiuni impresionante despre care batranii satului Muncelu de langa Baia de Aries (judetul Alba) spun ca are 500 de ani. Fagul Imparatului sau Pomul Fermecat are o scorbura mare in care exista un izvor despre care localnicii credeau... Mai multe detalii Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul