Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Hunedoara » Hateg » Cazare Hateg » Pensiunea Belvedere
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Belvedere

Hateg / Transilvania Cod: HD004546 Nr. camere: 19 Capacitate totala: 55 locuri Adresa: str. Progresului nr.59, Hateg Persoana de contact: Maruta Mariana / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Belvedere - Cazare Transilvania Pensiunea Belvedere este situata in apropierea Parcului National Retezat, la intrarea in orasul Hateg dinspre Petrosani, pe drumul E79.
Este o pensiune pe gustul tau, primitoare si vesela, intima si frumos amenajata cu facilitati de cazare la nivel european ce ocupa un loc de top in clasamentul pensiunilor din zona Tarii Hategului( jud. Hunedoara).
Spatiul mare al locatiei permite organizarea de mese festive, reuniuni, revelioane si chiar tabere scolare. Se pot gazdui un numar de pana la 50 persoane(excursionisti, pelerini etc.)
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea Belvedere este situata in apropierea Parcului National Retezat, la intrarea in orasul Hateg dinspre Petrosani, pe drumul E79.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.6006, 22.9587

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul