Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Muresului » Judet Mures » Lunca » Cazare Lunca » Pensiunea IZVORUL
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea IZVORUL

Lunca / Valea Muresului Cod: MS003545 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Comuna Lunca Tecii, DN 15A, KM. 38, NR. 282, judetul Mures Persoana de contact: Mircea / Vasile / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea IZVORUL - Cazare Valea Muresului Pensiunea IZVORUL se situeaza intr-o superba Zona subcarpatica cu dealuri inalte, impadurite:
• Altitudine de peste 500 M,
• Poluare aproape inexistenta,
• puritatea aerului : 96,4%,
• Bioclima de deal, peisaj pastelat, invitatie la drumetie.
• Relieful induce turistului o stare de calm, de profunda relaxare dupa agitatia cotidiana traita in marile orase sau traficul stresant al autostrazilor.
• Clima este temperat-continentala cu temperaturi ce se incadreaza in limitele suportabilului, curentii de aer ascendenti facând-o chiar placuta în momentele de canicula ale lunii lui cuptor.

Oferim o excelenta bucatarie transilvana, pe placul tuturor turistilor români si straini care ne-au trecut pragul, de-a lungul celor cinsprezece ani de existenta - asezonata cu o tuica de pruna nemaipomenita si cu vinul casei, de mândra minune!

Meniul nostru se poate adapta oricarei cerinte si oricarui regim alimentar, specificul transilvan al mâncarii putând fi pastrat chiar si pentru cei care sufera de diverse afectiuni interne.

Deviza noastra este: TOTUL CA LA MAMA ACASA!

PRETURILE sunt negociabile in functie de numarul de zile si numarul de turisti. Astfel se poate face o reducere rezonabila pentru toata lumea.

Oferim si pachete de servicii pe o durata de 3-5 zile.

1. Natura - principal remediu impotriva stressului, a oboselii - "Reâncarcarea Bateriilor" cu plimbari pe jos, cules de plante medicinale, participarea la munca câmpului, pescuit, plimbari calare, cu sania sau cu trasura, in functie de anotimp etc.
2. Vizitarea imprejurimilor: Bistrita, Nasaudul, Reghinul, Valea Muresului si Targu Mures etc.
3. Partide de vanatoare - cu un regim special, de discutat cu cel in cauza.
4. Excursie la ruinele cetatii romane din apropiere.
5. Expozitie permanenta de arta contemporana profesionista, pictura si sticlarie, cu vânzare.
6. Seara folclorica româneasca.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
la punctul de confluenta dintre judetele Mures si Bistrita-Nasaud, Comuna Lunca Tecii, DN 15A, KM. 38, NR. 282, judetul Mures
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren
avion

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.8477, 24.5785

Obiective turistice in Valea Muresului
Defileul Muresului Superior (Deda-Toplita) Rezervatia de bujori de stepa Zau de Campie Rezervatia peisagistica Defileul Deda-Toplita
Defileul Muresului Superior (Deda-Toplita) 27 Mar 2013 Parcul Natural Defileul Muresului Superior are o suprafata de 9156 ha. Se desfasoara in aria administrativa a comunelor Deda, Rastolita, Lunca Bradului si Stanceni si are in componenta Rezervatia Naturala Defileul Deda-Toplita. Mai multe detalii Defileul Muresului Superior (Deda-Toplita)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul