Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Delta Dunarii » Judet Tulcea » Maliuc » Cazare Maliuc » Insula Nada Apelor
Cont turist | Cont afacere

Insula Nada Apelor

Maliuc / Delta Dunarii Cod: TL000508 Nr. camere: 15 Capacitate totala: 34 locuri Adresa: Maliuc, Mm 24, brat Sulina jud. Tulcea Persoana de contact: Andreia Zengal / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Insula Nada Apelor - Cazare Delta Dunarii Intr-un cadru mirific, Pensiunea Insula Nada Apelor ofera 34 de locuri de cazare repartizate in 15 camere (9 camere duble cu baie proprie si 3 apartamente fiecare apartament avand 2 camere si o baie).

Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat ***, fiecare avand terase acoperite protejate impotriva insectelor, mobilate, dotate cu frigidere si televizoare.

In incinta pensiunii de cc. 5 ha, separata de Canalul Cranjala si de restul zonei prin diguri, se afla un lac, cu trei insule, impadurite cu salcii si salcami si plantate cu gazon salbatic.

Pe una din cele trei insule sunt amenajate facilitatile de cazare, restaurantul cu terasa, locurile de pik-nik, piscina pentru adulti si copii, jacuzzi, terasa pentru plaja si debarcaderul de unde poti inchiria hidrobiciclete, caiace si barci cu rame.

Mai mult de jumatate din suprafata pensiunii este luciu de apa cu adincimea 2,5 ? 4 m, apa care este populata cu toate speciile de pesti caracteristice Deltei si vegetatia acvatica corespunzatoare (nuferi, bradis, papura, stuf, stanjenei galbeni etc.) si care face sa te simti ca in inima Deltei.

Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, in dreptul fiecarei vile de unde puteti captura somn, crap, stiuca, salau, avat, caras, platica, rosioara, biban, babusca, lin, functie de sezon si de ... noroc.

Puteti sta pe terasa dumneavoastra la o bere si sa va urmariti undita pentru a nu fi luata de o stiuca sau un salau naravas. O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele inconjuratoare. In numai 15-20 min, cu barcile noastre, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede gaste si rate in mediul lor natural si admira peisaje de o frumusete rara. Personalul pensiunii va asteapta si este gata sa raspunda oricarei solicitari. Va garantam ca dupa cateva zile petrecute la noi veti pleca cu bateriile reincarcate si cu dorinta de a reveni.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
autoturism/tren+vapor/salupa/barca

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.1789, 29.1152

Obiective turistice in Delta Dunarii
Delta Triathlon -Tulcea - 30 august 2015 Festivalul Pelicam, Tulcea (14 - 16 iunie 2013) Maratonul Delta Dunarii de la Sulina Plaja Sulina Manastirea Cerbu
Delta Triathlon -Tulcea - 30 august 2015 6 May 2015 Este un triatlon de sosea in Tulcea si poate fi combinat excelent cu Tri Challenge Mamaia care are loc o saptamana mai tarziu. Mai multe detalii Delta Triathlon -Tulcea - 30 august 2015
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul