Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bran Moeciu » Judet Brasov » Moeciu » Cazare Moeciu » Complex Vraja Muntelui
Cont turist | Cont afacere

Complex Vraja Muntelui

Moeciu / Bran Moeciu Cod: BV001134 Nr. camere: 64 Capacitate totala: 139 locuri Adresa: Moieciu de Sus, Nr. 52 Persoana de contact: CLINCIU ELENA / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Complex Vraja Muntelui - Cazare Bran Moeciu Situata in inima muntilor, pensiunea noastra este cu adevarat un loc miraculos.

Complexul turistic Vraja Muntelui oraganizeaza orice tip de eveniment festiv: nunti, botezuri, petreceri private, conferinte, simpozionae etc. in restaurantele proprii sau in sala de conferinta.

Sala de conferinta dispune de 35-40 locuri si este oferita gratuit grupurilor cazate complex.

Restaurantul Vraja Muntelui are o capacitate totala de 200 persoane, 120 de locuri la parter si 80 de locuri la etaj.De asemenea restaurantul are amenajata si o terasa proprie cu un total de 40 locuri.
Vraja Muntelui are in dotare si crama proprie, biliard, sauna, gradina de vara si loc de joaca pentru copii special amenajat.
Complexul Vraja Muntelui va pune la dispozitie un numar de 64 de camere de cazare in cele 3 locatii ale sale acestea fiind formate din 56 camere duble, 5 camere triple si 3 apartamente.
Pensiunea Vraja Muntelui I va pune la dispozitie 3 camere triple, 3 apartamente si 22 de camere duble. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu apa calda, internet wireless dar si televizor cu cablu.

Pensiunea Vraja Muntelui II are in componenta 17 camere duble. Camerele sunt deasemenea dotate cu baie proprie cu apa calda, internet wireless dar si televizor cu cablu.

Pensiunea Vraja Muntelui III include 2 camere triple si 17 camere duble. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu apa calda, internet wireless dar si televizor cu cablu.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Cu masina - de la primaria Moieciu, continuati pe valea Moieciului cca 4,4 km. Pensiunea este pe partea dreapta a drumului, la cca. 1km dupa ce valea se îngusteaza si apare padurea.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.4541, 25.3180

Obiective turistice in Bran Moeciu
Concursuri de alergare montana in 2018 Superb restaurata, Vila Golescu a devenit o destinatie turistica in Campulung  Spectacol - Micul Print Sambata, 9 mai 2015, EcoMarathon Moieciu Florin Piersic şi Medeea Marinescu în
Concursuri de alergare montana in 2018 17 Feb 2018 Concursuri de alergare montana din 2018, o lista intocmita de Sabin Vasile si Emanuel Trandafir, powered by TRIPDor. Mai multe detalii Concursuri de alergare montana in 2018
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul