Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Moldovita » Cazare Moldovita » Casa cu Meri (House with Apple Trees)
Cont turist | Cont afacere

Casa cu Meri (House with Apple Trees)

Moldovita / Bucovina Cod: SV002457 Nr. camere: 4 Capacitate totala: 8 locuri Adresa: Comuna Moldoviţa, nr. 451, judetul Suceava Persoana de contact: Casian Balabasciuc / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Casa cu Meri (House with Apple Trees) - Cazare Bucovina Tinutul paduros al Tarii de Sus isi intampina oaspetii in fiecare anotimp, urandu-le "Bun venit" cu glasul culorilor.

Bucovina ramane o inflorata lada de zestre, deschisa cu generozitate pentru toti cei care doresc sa o cerceteze.

Cerul senin, apele limpezi, padurile imbalsamate cu parfum de rasina, oamenii blajini si rugaciunile lor inaltate in fata icoanelor din schituri si manastiri, mestesugurile vechi pastrate inca in satele risipite printre obcini, sunt tot atatea culori vii pe care le puteti descoperi cu surprindere in Bucovina.

Hutulii, neam de munteni mandri, incrustati in vesnicia obiceiurilor, pastratori ai unor traditii si credinte desprinse din freamatul padurilor singuratice, cunosc mai presus de oricine tainele codrilor.

Peregrinari prin nenumaratele rezervatii naturale existente in acest spatiu, descoperirea unor oameni cu mestesuguri deosebite, drumetii si initieri in arta culinara locala, plimbari cu "Hutulca" - trenuletul forestier, peisaje si povesti, datini si bucate alese, le puteti descoperi ajutati de un ghid local, scriitor si publicist, Casian Balabasciuc.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.684459, 25.538342

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul