Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Muntenia » Judet Dambovita » Moroeni » Cazare Moroeni » Pensiunea Ferma
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Ferma

Moroeni / Muntenia Cod: DB000030 Nr. camere: 11 Capacitate totala: 25 locuri Adresa: Strada Principala, nr. 6 Persoana de contact: Pensiunea / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Ferma - Cazare Muntenia Pensiunea Ferma 5* va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un ambient primitor si calduros, imbinand perfect luxul si confortul din interiorul pensiunii cu elementele rustice inconjuratoare, traditionale zonei.

Situata in comuna Moroieni, la numai 18 kilometri de orasul Sinaia, pensiunea Ferma este o oaza de liniste la numai cateva minute departare de tumultul si mijloacele de divertisment caracteristice mediului urban. Totodata, localizarea este ideala pentru a avea acces la partiile si atractiile turistice din zona.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
Localizare
Localizare:
Pensiunea Ferma este situata in comuna Moroieni, judetul Dambovita, strada Principala nr. 6. Aceasta poate fi accesata direct de pe DN 71.

Venind din Targoviste (40km):

Pensiunea Ferma este situata la capatul dinspre Sinaia al comunei Moroieni, pe partea dreapta, vis-a-vis Ocolul Silvic si chiar inaintea bisericii din Glod.

Venind din Sinaia (18km):

Pensiunea Ferma este situata pe partea stanga a DN 71, vis-a-vis Ocolul Silvic si chiar dupa biserica de la capatul satului Glod.
Modalitati de transport:
DN 71

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
45.2273, 25.4347

Articole in presa si alte referinte externe despre Pensiunea Ferma:


Obiective turistice in Muntenia
Turnul Chindiei din Targoviste Patinoar și carusel la Târgul de Crăciun București 2017 CONCERT Tudor Gheorghe la Sala Palatului - 21/22 decembrie Alergam „cu inima si sufletul” in IOR de Ziua Nationala Maratonul International al Bucurestiului - 15 octombrie 2017
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul