Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Banat » Judet Caras-Severin » Muntele Mic » Cazare Muntele Mic » Cabana Bistra
Cont turist | Cont afacere

Cabana Bistra

Muntele Mic / Banat Cod: CS000936 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 36 locuri Adresa: Muntele Mic Persoana de contact: Bistrian Nicolaie / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Cabana Bistra - Cazare Banat Cabana Bistra** (2 margarete) este situata in chiar centrul statiunii Muntele Mic, in imediata apropiere a bazei teleschi, oferind o priveliste deosebita asupra intregului complex.

Pentru cazare, cabana dispune de locuri in camere de 4, 6 si 8 paturi. Toate camerele sunt dotate cu chiuvete si prize pentru curent.

Pe etaje se afla doua cabine dotate cu wc si dusuri. Datorita incalzirii centrale a cabanei, apa rece si calda sunt in regim non-stop. Cabana poate de asemenes fi incalzita cu lemne, avand pentru aceasta construite in camere sobe de teracota.

Barul/restaurant se afla la parterul cabanei si functioneaza in regim non-stop. Pentru doritori, restaurantul asigura la preturi accesibile mic-dejunuri, minuturi, precum si meniu complet (3 mese pe zi). Barul este aprovizionat cu o gama larga de produse.
  • Facilitati
  • Metode de plata
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.3696, 22.4837

Obiective turistice in Banat
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) Targul de Paste- Editia I (Oradea, 15- 20 aprilie 2014) Rocker's Festival (5-7 iulie 2013, Rezervatia Cheile Nerei) Targ de Pasti la Timisoara(30 aprilie- 5 mai) Statiunea Muntele Mic (jud. Caras-Severin)
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) 17 Mar 2016 Concursul international Probikers MTB Maraton 2016 se va desfasura pe dealurile limitrofe si impadurite ale orasului Oradea in data de 17 aprilie. Mai multe detalii Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul