Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Novaci » Cazare Novaci » Pensiunea Ela
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Ela

Novaci / Oltenia Cod: GJ000067 Nr. camere: 8 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Str.Valea Gilortului Nr.125 Persoana de contact: Savu Rodica / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Ela - Cazare Oltenia Pensiunea "Ela" se afla in orasul Novaci, jud Gorj, la cca. 45 Km de Tg Jiu, orasul marelui Brancusi. Daca va aventurati intr-o calatorie prin minunatele tinuturi de munte de la poalele Parangului nu ezitati sa ne vizitati.
Pensiunea noastra va ofera posibilitati de cazare de cea mai buna calitate fiind dotata corespunzator standardelor moderne occindentale. Poposind aici veti respira aerul curat al unei zone montane nepoluate si va veti racori sufletul cu apa rece ca gheata a raului Gilort.
Sunt oferite servicii foarte bune de cazare. De asemenea exista si posibilitati de agrement, sport, odihna si relaxare intr-un cadru natural si plin de traditie. Accesul se face foarte usor, pe drumul national 67 C, drum proaspat modernizat. Daca toate acestea inca nu v-au convins sa ne vizitati va spunem ca toate acestea le puteti avea la un pret rezonabil.Toate camerele sunt incalzite prin incalzire centrala, iar apa calda si rece este la discretie. Exista si un salon in care se poate servii masa sau se pot organiza festivitati la diferite ocazii, aproximativ 40 locuri. De asemenea se pot organiza intruniri si conferinte.Camerele sunt de 2,3 si 4 locuri si sunt foarte spatioase insumand un total de 250 mp spatiu util in pensiune. Datorita situarii pensiunii la aproximativ 20 m de raul Gilort exista posibilitatea de pescuit, baie si plaja pe perioada de vara.
Pensiunea Ela mai ofera 20 locuri de parcare in interiorul incintei sale iar pentru a face cat mai placuta si de neuitat sederea la pensiune gazda ofera din partea casei bauturi alcoolice naturale, tuica de pruna, vin si altele produse in gospodaria proprie.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Orasul Novaci, str. Valea Gilortului Nr 125
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.1779, 23.6687

Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul