Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Lunca Dunarii » Judet Constanta » Oltina » Cazare Oltina » Pensiunea Casa Emy
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Casa Emy

Oltina / Lunca Dunarii Cod: CT001429 Nr. camere: 8 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: str.portului nr.146 Persoana de contact: receptie / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Casa Emy - Cazare Lunca Dunarii Localitatea Oltina este situata intr-un frumos cadru natural, oferind o superba panorama asupra lacului Oltina si a Dunarii.

In dreptul satului Izvoarele, fluviul Dunarea se desparte in doua, lasand localitatea la dreapta,continuind sa curga prin bratul Epurasu, de unde este alimetat cu apa si limanul fluviatil Oltina cel mai mare lac format din Dunare de pe teritoriul Romaniei.
In perioadele secetoase, bratul seaca si scoate la iveala suprafete intinse de nisip ce formeaza adevarate plaje.

În Dobrogea, leagănul creştinismului din ţara noastră, există locuri sfinte care pot fi vizitate în mod organizat, dar şi pe cont propriu. Cea mai cunoscută destinaţie este Manasirea Peştera Sfântului Apostol Andrei, locul de sihăstrie al celui care este considerat întemeietorul credinţei creştine şi ocrotitorul românilor.

Peştera, primul lăcaş de cult din România, este situată în sudul Dobrogei, într-o pădure de tei din apropierea localităţii Ion Corvin. Mai departe, între Băneasa şi Ostrov, se află Mănăstirea Dervent, alt loc în care a propăvăduit Sfântul Andrei, aproape de cetatea geto-dacică Păcuiul lui Soare.

Dervent este preferat de pelerini şi pentru Izvorul Tămăduirii, apa cu puteri vindecătoare, şi pentru icoana Maicii Domnului, făcătoare de minuni.
O altă ctitorie monahala este Schitul Strunga care a fost infiintat in anul 2001, in apropierea vechii biserici a satului Strunga, construita in jurul anului 1770.
Aflata la 10 kilometri de pensiunea Casa Emy. Schitul Strunga, se afla pe malul lacului Oltina.

Pensiunea Casa Emy se afla la o distanta de 20 de kilometri de Manastirea Sfantul Apostol Andrei si 25 de kilometri de Manastirea Dervent.

In acest peisaj mirific,se situeaza si pensiune a Casa Emy departe de zgomotul obositor al oraselor.
Pensiune a Casa Emy este un loc ideal pentru relaxare.
Iar daca pentru unii dintre dumneavoastra relaxarea presupune pescuit, Casa Emy s-a gandit la toate si va poate oferi transport cu barca pe apele linistite ale Dunarii.
mai multe detalii pe: www.pensiuneaoltina.ro
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Romania, Constanta,Oltina,str.Portului,nr.146, cod postal 907215

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.1776, 27.6714

Articole in presa si alte referinte externe despre Pensiunea Casa Emy:


Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul