Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Pades » Cazare Pades » Pensiunea Izbucul Cernei
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Izbucul Cernei

Pades / Oltenia Cod: GJ003407 Nr. camere: 5 Capacitate totala: 10 locuri Adresa: Sat Calugareni, Persoana de contact: Ion Rosu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Izbucul Cernei - Cazare Oltenia Pensiunea Izbucul Cernei este localizata in judetul Gorj, Izvoarele Cernei unde se afla Parcul National Domogled.

Chiar daca pensiunea se afla in inima muntilor si accesul se face pe un drum forestier, aceasta este o adevarata oaza in care turistii sunt primiti in conditii de 3 stele, intr-o atmosfera calda si confortabila, unde se pot bucura de facilitatile oferite si se pot relaxa dupa un lung si frumos drum prin Valea Cernei- Parcul National Domogled.

Parcul National Domogled este situat la extremitatea sud-vestica a Carpatilor Meridionali, fiind marginit la vest de Masivul Godeanu si Muntii Cernei si la est de Muntii Valcanului si Mehedinti. Are o suprafata de 61.211 ha, fiind cel intins parc national din Romania si totodata singurul care cuprinde un intreg bazin hidrografic (al raului Cerna).

In Valea Cernei functioneaza una dintre cele mai vechi rezervatii din tara, constituita in 1932 – Rezervatia Muntele Domogled, cu o suprafata de 1.194 ha. Rezervatia a fost creata in primul rand pentru ocrotirea peisajului si a florei (care prezinta o mare varietate de specii endemice), cercetarile ulterioare dovedind si importanta faunistica deosebita a zonei. Valea Cernei se prezinta sub aspectul unui defileu care se desfasoara pe o lungime de cca 40 km.
Servicii Televizor, Excursii
Facilitati generale Gratar, Gradina, Foisor, Terasa, Camera cu dus, Camera cu televizor

Pensiunea este Incalzita centralizat si alimentata cu energie alternativa, iar camerele sunt dotate modern la cele mai inalte standarde.

Pensiunea dispune de urmatoarele:

5 camere duble cu baie
1 camera single fara baie
1 living cu semineu
1 bucatarie cu toate dotarile
1 terasa acoperita
1 foisor de 30 persoane
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pades
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.0192, 22.8591

Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul