Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Dolj » Perisor » Cazare Perisor » Pensiunea CRISTIAN
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea CRISTIAN

Perisor / Oltenia Cod: DJ002335 Nr. camere: 3 Capacitate totala: 6 locuri Adresa: Drumul European 79 Persoana de contact: Nicola Marian / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea CRISTIAN - Cazare Oltenia La numai 35 de kilometri de Craiova, pe Drumul European 79, în apropierea pădurii Perişor se întinde pe 7 kilometri comuna cu acelaşi nume. Într-o zonă colinară, ghemuită între dealuri domoale şi răsfăţată de apa pârâului Jivan, aşezarea oferă vizitatorului prospeţimea aerului respirat adânc, liniştea nopţilor de vară în care concertul greierilor, brotăceilor şi al păsărilor este unic. Acolo, în această comună autentic oltenească, dimineţile îi vor fi turistului de neuitat, atât datorită peisajului reconfortant, nenumăratelor posibilităţi de petrecere a timpului liber, cât şi condiţiilor deosebit de atractive pe care zona le oferă.
Pădurea Perişor - declarată până nu demult rezervaţie cinegetică - adăposteşte un fond de vânătoare deosebit: mistreţi, căprioare, fazani, iepuri. Turistul îşi poate găsi odihna la umbra unor specii deosebite de copaci, precum stejar, salcâm, cedru, dar şi nuc canadian, Douglas. De asemenea, arhitectura comunei, unică - în care încă pot fi întâlnite locuinţe care au păstrat specificul tradiţional - reprezintă încă un punct deosebit de atractiv pentru turiştii plictisiţi de peisajul blocurilor craiovene.
Cei care vor să poposească pentru un week-end - dar şi mai mult - în această zonă pot înnopta cu toată siguranţa în casele localnicilor, extrem de ospitalieri şi cuviincioşi. Pentru cealaltă categorie de turişti - cu pretenţii ridicate în ceea ce priveşte condiţiile de cazare, Perişorul vine de câţiva ani cu o ofertă irezistibilă. De curând, în peisajul rural de aici a apărut o nouă şi remarcabilă construcţie, într-un cadru natural deosebit, aparţinând agenţiei de turism Mapamond din Craiova. În acest perimetru de aproape 5.000 de metri pătraţi funcţionează, începând din 15 octombrie 2004, pensiunea Cristian.
Turiştii nu vor găsi totuşi aici un hotel sau motel, şi nici restaurant. Prin serviciile oferite, arhitectura şi dotările sale, pensiunea Cristian este unică în judeţul Dolj. Este o casă obişnuită - e drept, cu condiţii deosebite - în care orice oaspete se poate simţi confortabil. Aici se pot savura bunătăţile bucătăriei olteneşti, preparate ecologice obţinute din grădina proprie, ţuica de casă şi vinuri specifice zonei, băuturi răcoritoare obţinute din fructele din livada proprie. Pensiunea dispune de o bucătărie complet echipată cu cele mai moderne echipamente, iar ineditul ofertei constă în faptul că oaspeţii pot participa la pregătirea preparatelor culinare: praz umplut, saramură de pui, saramură de peşte, chifteluţe marinate, sărmăluţe în foi de viţă sau preparate vânătoreşti.
O minicramă îi îmbie pe musafiri la o degustare de vinuri sau ţuică, toate naturale. Curtea din jurul casei este deosebit de generoasă, pentru sezonul cald punând la dispoziţie o piscină modernă, înconjurată de mese şi şezlonguri, pentru odihnă. Grădina de zarzavaturi - situată în apropiere - le oferă oaspeţilor posibilitatea de a-şi culege singuri legumele preferate. Livada este, de asemenea, o sursă nesecată de fructe gustoase şi aromate. Un loc cu adevărat fermecător este malul pârâului care străbate grădina. Aici, turiştii se pot relaxa în voie, delectându-se în ciripitul păsărelelor, cu jocul vesel al peştilor care populează un heleşteu.
După o plimbare binefăcătoare prin aerul curat al pădurii din vecinătate, oaspeţii pot fi primiţi cu foc de tabără şi o cină inedită. Iar dis-de-dimineaţă, ei pot vizita împrejurimile închiriind biciclete, pot merge la o partidă de pescuit sau pur şi simplu să facă mişcare. Cei care rămân în pensiune pot practica sporturi - tenis de masă, badminton, şah, pot asculta muzică sau viziona programele TV.
Pensiunea poate oferi opt locuri de cazare şi până la 30 de locuri la masă, dispunând de bucătărie proprie, sală de mese, minicramă, o baie cu duş şi două cu cadă. De asemenea, oferă oaspeţilor un living amenajat pentru întâlniri de afaceri şi parcare proprie. Se pot organiza aici recepţii, simpozioane, întâlniri de afaceri, mese festive.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
Localizare
Localizare:
Drumul European 79, comuna Perisor
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
44.1366, 23.4851

Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul