Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Muntenia » Judet Prahova » Ploiesti » Cazare Ploiesti » Pensiunea Floarea Soarelui
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Floarea Soarelui

Ploiesti / Muntenia Cod: PH001227 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 18 locuri Adresa: Sat Cheia, Dn1a, nr. 25, Comuna Maneciu, Persoana de contact: Iuga Valeriu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Floarea Soarelui - Cazare Muntenia Pensiunea Floarea Soarelui este locatia perfecta pentru concediile in familie, in grup, si mici team-building-uri.

Vila este o constructie noua (2008), clasificata cu 3 margarete, dispusa pe 2 nivele si punand la dispozitia turistilor 10 camere duble, o terasa exterioara si o curte spatioasa pentru gratar, loc de joaca pentru copii si parcare. Se asigura si pensiune completa.

Dotari si facilitati: La parter vila dispune de un restaurant de aproximativ 100 mp, ideal pentru seri festive si conferinte, un bar spatios si 2 toalete. Bucataria este complet utilata si satisface orice exigente.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea Floarea Soarelui este situata in statiunea prahoveana Cheia, pe malul paraului Zaganul si la poalele Muntilor Ciucas pe DN1A, la doar 130 km de Bucuresti si 40 km de Brasov, la o altitudine de 900 m. Statiunea Cheia are un climat clasic de depresiune intramontana, tonic si stimulant, aer cu ozonificare ridicata. Verile sunt racoroase (temperatura medie in luna iulie este de circa 16°C) iar iernile nu sunt prea friguroase (temperatura medie a lunii ianuarie este de -4°C). Este un loc minunat de odihna si recreere pentru persoane care sufera de astenie, suprasolicitare fizica si intelectuala, dar si pentru cei care vor doar momente de relaxare in mijlocul naturii.

Obiective Turistice: Se pot vizita Manastirea Cheia (construita in 1770 din lemn si reconstruita in 1835 din caramida; biserica este pictata de Gheorghe Tattarascu in 1837) si Manastirea Suzana din apropierea statiunii care dateaza din secolul 19. De asemenea se poate vizita Muzeul Florilor de Mina sau puteti urca pana la Muntele Rosu (1250m).Din Cheia se ajunge usor si la lacul de acumulare Maneciu (15 km), la Salina Slanic Prahova (30 km) sau la Brasov (40 km).

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.4402627, 25.9398395

Obiective turistice in Muntenia
Turnul Chindiei din Targoviste Patinoar și carusel la Târgul de Crăciun București 2017 CONCERT Tudor Gheorghe la Sala Palatului - 21/22 decembrie Alergam „cu inima si sufletul” in IOR de Ziua Nationala Maratonul International al Bucurestiului - 15 octombrie 2017
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul