Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Banat » Judet Caras-Severin » Poiana Marului » Cazare Poiana Marului » Pensiunea Cara
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Cara

Poiana Marului / Banat Cod: CS000240 Nr. camere: 11 Capacitate totala: 24 locuri Adresa: Poiana Marului Nr.86, jud Caras-Severin Persoana de contact: Parvulescu Liviu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Cara - Cazare Banat Pensiunea Cara situată în staţiunea Poiana Mărului oferă condiţii excelente de a vă petrece vacanţa, un concediu sau weekend - ul, într-un cadru deosebit cu un climat subalpin si tonifiant.
Pensiunea este clasificată la categoria de trei stele, punând la dispoziţia clienţilor servicii de cea mai bună calitate.
În speranta că ne veţi alege pe noi pentru petrecerea unui sejur sau a vacanţei dumneavostră vă garantăm că veţi veni la noi ca turişti si veţi reveni ca şi prieteni.


  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Poiana Mărului se află la 15 km de satul Măru şi 21 km faţă de Zăvoi la poalele munţilor Ţarcu.
Este dominată de lacul de acumulare creat de barajul Măru inalt de 125m.
Se pot organiza drumeţii existând marcate trasee turistice spre Muntele Mic şi Retezat.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.3653, 22.5224

Obiective turistice in Banat
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) Targul de Paste- Editia I (Oradea, 15- 20 aprilie 2014) Rocker's Festival (5-7 iulie 2013, Rezervatia Cheile Nerei) Targ de Pasti la Timisoara(30 aprilie- 5 mai) Statiunea Muntele Mic (jud. Caras-Severin)
Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie) 17 Mar 2016 Concursul international Probikers MTB Maraton 2016 se va desfasura pe dealurile limitrofe si impadurite ale orasului Oradea in data de 17 aprilie. Mai multe detalii Probikers Bike Maraton 2016 (Oradea, 17 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul