
Restaurantul Cleo si-a surprins placut clientii fideli, prin transformarea spectaculoasa, pregatita cu atentie timp de cateva luni. Dupa 3 renovari de-a lungul timpului, s-a ajuns la o formula euro-sic, diferita de celelalte locatii din Craiova. S-ar putea spune ca in acest moment este unul din cele mai inovatoare restaurante din oras. La parter se situeaza un bar elegant, bine iluminat, cu ornamente speciale si un design epurat de elemente inutile: o statueta alba, care aminteste de operele stilizate ale lui Brancusi. La etaj se situeaza un restaurant spatios, cu 80 de locuri, modulat armonios: salonul principal este incadrat de doua subpante simetrice, care alunga monotonia si liniaritatea cu care ne-au obisnuit anumite restaurante, unele mese sunt asezate pe spatii mai inalte, lucru care da senzatia de adancime, iar plantele ornamentale coboara sinuos pe linia balcoanelor. Pe un ecran mare ruleaza diverse prezentari.
Foarte interesante sunt texturile si culorile predominante (crem cu venghe), puse in evidenta de luminile dozate in fiecare seara altfel, pentru a crea o atmosfera diferita si surprinzatoare. Corpurile de iluminat din centrul salonului, desprinse parca din ultimile cataloage occidentale de obiecte decorative, atarna ca niste picuri enormi in cadere. Bucataria este fusion, gasim aici pizza, preparate din peste, carne de pui, de porc sau vita, dulciuri rafinate si bauturi de calitate. Pe langa preparatele traditionale, ca mamaliguta cu tocanita de ciuperci, tuslama (burta, smantana, usturoi), creier la capac, mamaliguta cu pui si mujdei, aripioare a la Dracula, regasim in meniu preparate specifice bucatariei internationale: surimi, carne de scoici la tava, pui de balta, salata de fructe de mare, filé de salau pané, rondele de somn cu sos pomodoro, foarte multe feluri de Pizza printre care: Pizza Rusticana, Pizza Mexicana, Pizza Dolce, Pizza Cocktail, paste (Penne Al Arabiata, Cannelloni Cleo), Lasagna, cascaval Parisien, salata greceasca, banana split etc.