Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Prahovei » Judet Brasov » Predeal » Cazare Predeal » Pensiunea Adifan
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Adifan

Predeal / Valea Prahovei Cod: BV003298 Nr. camere: 8 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Str. Independentei, Nr. 25, Predeal Persoana de contact: Adrian Vasile / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Adifan - Cazare Valea Prahovei Pensiunea Adifan este o constructie 2002, are doua corpuri in oglinda, fiecare cu cate 4 dormitoare situate la etajele 1 si 2 ale vilei si cate o bucatarie complet utilata (20 mp) si un living (cu TV si video-DVD player) (30 mp).

Exista cate o baie pe nive, 8 dormitoare (4 pt doua persoane si 4 pentru 3 sau 4 persoane), 2 bucatarii, 2 living-uri si 6 bai. Toate camerele au TV propriu.

Mentionam ca cele doua parti (in oglinda) au intrari separate dar pot comunica la parter, unde exista un glasvand, astfel incat se poate creea un living comun (60 mp).

Pensiunea Adifan are avantajul de a dispune de excelente partii de schi (cu diferite grade de dificultate) precum si de transport pe cablu (telescaune, teleschi, babyskilift) fiind un centru de practicare a sporturilor de iarna deosebit de apreciat (grosimea medie a stratului de zapada depaseste 40 cm in februarie).

Situata la mica distanta de partia de schi (350 m), aproape de centru, dar totodata destul de departe de sosea si alte surse de zgomot.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
Transport auto
Tren
Autocar

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.49931, 25.57258

Obiective turistice in Valea Prahovei
Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia! Targul Mierii (Campina, 14- 16 februarie) Festivalul Sinaia Forever 2013 Trofeul Sinaia Forever (20 - 21 iulie 2013) Valea Doftanei
Gala EUROPAfest Summer Edition 16 – 30 iulie, Sinaia! 24 Jul 2014 Va asteptam la EUROPAfest Summer Edition! Mai multe detalii Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia!
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul