Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Oltului » Judet Valcea » Ramnicu Valcea » Cazare Ramnicu Valcea » Restautrant OK
Cont turist | Cont afacere

Restautrant OK

Ramnicu Valcea / Valea Oltului VL005187 Adresa: cartier Ostroveni Persoana de contact: Bianca / Telefon: 0746 116399
Email:
Datorita numarului mare de clienti, care vin sa serveasca masa si sa se destinda in locatiile grupului de firme OK din centrul si nordul orasului, al caror domiciliu este in cartierul Ostroveni, s-a luat decizia deschiderii unei noi locatii in aceasta zona.

Locuitorii din Ostroveni au posibilitatea de a servi in cartierul lor delicioasele sortimente de pizza (traditionala, millenium, taraneasca, etc), precum si cea mai delicioasa saorma din oras.

Mai nou, acest restaurant vine in intampinarea clientilor cu o bogata sortimentatie de preparate din carne de pui, porc, curcan si peste

Bucataria este dotata cu utilaje performante care ajuta foarte mult la respectarea tuturor normelor de igiena si a timpilor de preparare a comenzilor.

Servirea este rapida si de calitate, aceasta si datorita faptului ca toti angajatii au fost «scoliti» in celelalte locatii ale grupului de firme OK.

Pizzerii lucreaza sub privirile clientilor, sunt atenti la dorintele acestora, prietenosi si amabili.

Localul este destinat celor care doresc sa serveasca pizza, un preparat de fast food sau de cofetarie, repede, dar si celor care prefera o seara minunata, linistita cu o servire excelenta si preparate de calitate.
  • Retele de telefonie

Localizare

Modalitati de transport:
auto

Galerie de imagini

Articole in presa si alte referinte externe despre Restautrant OK:


Obiective turistice
Cozia Mountain Run - 4 iulie 2015 5 May 2015 Un concurs traditional, cu rezultate pentru sportivi, dar si pentru aceia care au nevoie de solidaritatea semenilor. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul