Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bran Moeciu » Judet Arges » Rucar » Cazare Rucar » Pensiunea Piatra Craiului
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Piatra Craiului

Rucar / Bran Moeciu Cod: AG001331 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Satul Satic, Persoana de contact: Ionut Poponeci / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Piatra Craiului - Cazare Bran Moeciu Pensiunea “Piatra Craiului”, întotdeauna deschisă pentru dumneavoastră, vă aşteaptă să petreceţi timpul liber într-o perfectă comunitate cu natura.
În pensiunea noastră vrem să vă simţiţi ca acasă şi de aceea vă oferim tot confortul unei case de vacanţă.
Noi vă stăm la dispoziţie şi vă oferim tot ce aveţi nevoie; vă dăm posibilitatea de a vă reface trupul şi sufletul aici în mijlocul naturii.

Pensiunea noastră are o capacitate de 9 camere cu 20 locuri de cazare dispuse astfel:

- 5 camere cu pat dublu;
- 2 camere cu câte 2 paturi single;
- 2 camere triple;

Pensiunea este compusă din parter, etaj şi mansardă, iar camerele sunt aşezate astfel:

la primul etaj sunt 5 camere cu băi proprii cu paturi single şi duble.
la mansardă se află 2 camere duble, un apartament cu 2 camere şi cu băi proprii.

Camerele dispun de tot confortul de care aveţi nevoie, iar în băi, găsiţi prosoape, săpunuri, geluri de duş şi şampoane, precum şi papuci de unică folosinţă, toate de cea mai bună calitate.
Masa o puteţi servi la parter în sala de mese, care are o capacitate de 28 locuri, un bar, un separeu şi un şemineu care va completa atmosfera de casă de vacanţa a pensiunii noastre.

Atmosfera boemă cu influenţe cosmopolite, pe care o oferă living-ul din mansardă, vă invită la
relaxare şi discuţii libere.
Aici se află o minibibliotecă unde veţi descoperi cărţi de beletristică, enciclopedii şi ghiduri sau
jocuri distractive,de societate şi de precizie,care vor contribui la reuşita vacanţei dumneavoastră.

Vă aşteptăm


Regiunea este protejată datorită Parcului Naţional Piatra Craiului care oferă o deosebită moştenire cinegetică şi petrografică. Intrările către traseele turistice în Piatra Craiului se fac pe la Dambovicioara în partea de est a versantului şi prin Sătic - Garofita Pietrei Craiului (acces cu autovehicolul, pană la bariera de la intrarea pe Valea Dragoslovenilor) în partea de vest a versantului spre Şaua Tamaş - Plaiul Foii, La Zaplaz, La Lanturi, Marele Grohotiş, Şaua Grinduri, Cerdacul Stanciului.

Prezentare pensiune:

Cabana noastră este situată într-o zonă liniştită şi retrasă (cea mai apropiată locuinţă este la 200m distanţă), fiind înconjurată de brazi şi o vedere directă către Vf. Pietricica
Curtea se desfaşoară pe o suprafaţă de 1000mp, în care am amenajat şi un mic loc de joacă pentru copii cu tobogan, leagăne şi balansoar, dar şi un leagăn din lemn de brad, în care să vă relaxaţi şi să admiraţi priveliştea încantătoare.
Ca să vă răcoriţi vă punem la dispoziţie foişorul care oferă o atmosferă tradiţională şi racoroasă ce vă îmbie să degustati o ţuică şi branzeturi din partea zonei.
In curte mai avem un ansamblu dintr-o bucătarie tradiţională din căramidă compusă dintr-un grătar, o plită tradiţională la care puteţi pregăti o mămăligă la ceaun şi un cuptor de lemne pentru pâine si plăcinte.
Pensiunea are în dotare 9 camere şi o capacitate de 20locuri de cazare, dispuse pe doua etaje.
La primul etaj sunt 5 camere şi restul de 4 camere sunt la al doilea etaj, care este de fapt o mansardă.
Parterul este compus din bucătaria mare a pensiunii, o bucătarie mai mică pentru diverse minuturi, o sală de mese cu 28locuri şi o baie de serviciu.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Casa de vacanţă, Pensiunea “Piatra Craiului” este situată pe culoarul Rucăr - Bran la km 6 pe culoarul dinspre Rucăr şi la km 40 dinspre Bran.De la culoar în Podu Damboviţei se face dreapta sau stânga (dupâ caz) către Sătic şi la 7km se află pensiunea pe partea stângă.
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.449404, 25.161125

Obiective turistice in Bran Moeciu
Concursuri de alergare montana in 2018 Superb restaurata, Vila Golescu a devenit o destinatie turistica in Campulung  Spectacol - Micul Print Sambata, 9 mai 2015, EcoMarathon Moieciu Florin Piersic şi Medeea Marinescu în
Concursuri de alergare montana in 2018 17 Feb 2018 Concursuri de alergare montana din 2018, o lista intocmita de Sabin Vasile si Emanuel Trandafir, powered by TRIPDor. Mai multe detalii Concursuri de alergare montana in 2018
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul