Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bran Moeciu » Judet Arges » Rucar » Cazare Rucar » Pensiunea Valea Cascadelor
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Valea Cascadelor

Rucar / Bran Moeciu Cod: AG002102 Nr. camere: 26 Capacitate totala: 52 locuri Adresa: str. Valea Lui Maldar, nr. 82, Persoana de contact: Dan Slavu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Valea Cascadelor - Cazare Bran Moeciu Pensiunea Valea Cascadelor - Rucar inconjurata de o frumoasa vegetatie montana si de un peisaj de neuitat va pune la dispozitie 9 camere dotate la cele mai inalte standarde de confort si siguranta, fiecare fiind dotata cu baia proprie.

Complexul de 3 pensiuni este structurat in 3 corpuri de vila, dintre care 2 corpuri au 9 camere, cea de-a treia pensiune are 8 camere si sunt destinate grupurilor de turisti sau turistilor care doresc camere single.

Va asteptam la pensiunea noastra si va promitem o experienta de neuitat. Cadrul natural deosebit, serviciile pensiunii si ospitalitatea noastra va vor face cu siguranta sa reveniti ori de cate ori aveti ocazia.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Tinutul Rucarului, este un izvor nesecat de istorie, etnografie traditii si obiceiuri, una dintre cele mai frumoase si pitoresti zone turistice din tara, fascinand privitorul cu peisajele lui mirifice.

Rucar, zona turistica cu o flora si o fauna deosebit de bogate, se afla la o altitudine de circa 650 de metri si face parte din zona culoarului Rucar-Bran ce are de o parte si alta a sa Muntii Piatra Craiului, Leaota si Bucegi.

Aerul, linistea, frumusetea peisajelor inconjuratoare si traditiile acestor locuri fac din Rucar o destinatie de vacanta ideala pentru odihna si relaxare.

Zona este bogata in produse naturale obtinute mai ales din oierit si cresterea vacilor de lapte. Este recunoscut celebrul cas afumat si cascaval Rucar (marca inregistrata).

Atit In aceasta localitate cit si in toata zona s-a dezvoltat sistemul de turism rural (agroturism), care ofera celor interesati, pe linga frumusetea locurilor si mincarurile traditionale, caldura deosebita a oamenilor din aceste locuri.
Locurile sunt incarcate de istorie si legenda, fiind povestite aventuri prin partea locurilor inca din timpurile dacilor. Totusi, ca documentare istorica, Rucar este o veche asezare de mosneni impamanteniti aici de catre Mihai Viteazul (~anul 1600). Legenda spune ca Negru-Voda i-a asezat aici pe cei care fugiti din calea tatarilor, i s-au alaturat in lupta. Frumusetea deosebita a locurilor, pitorescul asezarilor majoritar vile-montane, superbe, folclorul si traditia, atrag anual mii de turisti.

Obiective turistice Rucar
•Barajul mic din Satic
•Coltii Ghimbavului
•Schitul Dragoslavele

Modalitati de transport:
auto
feroviar

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.3693, 25.1711

Obiective turistice in Bran Moeciu
Concursuri de alergare montana in 2018 Superb restaurata, Vila Golescu a devenit o destinatie turistica in Campulung  Spectacol - Micul Print Sambata, 9 mai 2015, EcoMarathon Moieciu Florin Piersic şi Medeea Marinescu în
Concursuri de alergare montana in 2018 17 Feb 2018 Concursuri de alergare montana din 2018, o lista intocmita de Sabin Vasile si Emanuel Trandafir, powered by TRIPDor. Mai multe detalii Concursuri de alergare montana in 2018
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul