Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bran Moeciu » Judet Arges » Rucar » Cazare Rucar » Roua Munților
Cont turist | Cont afacere

Roua Munților

Rucar / Bran Moeciu Cod: AG005472 Nr. camere: 8 Capacitate totala: 18 locuri Adresa: Sătic, nr.1 Persoana de contact: Luțea Viorel / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Roua Munților - Cazare Bran Moeciu Pensiunea Roua unților Rucăr este situată în incinta Centrului Interregional de Antreprenoriat Social, sat Sătic, com. RuMcăr, jud. Argeș. Localitatea este pe valea șerpuitoare a Dîmboviței, între culmile estice ale masivului Iezer-Păpușa și lanțul muntos Piatra Craiului, la altitudinea de 860 m.
În această zonă aflată în Parcul Național Piatra Craiului și în afară de privelitși minunate, flora diversificată, clima plăcută pot fi admirate: lacul Pecineagu, lacul Sătic, peștera Ursului, vârful Păpușa, plaiurile împădurite și poienile minunate.
Accesul spre această pensiune se face venind dinspre Brașov, sau Pitești până la Podul Dâmboviței, apoi se merge cale de 4 km pe drumul bine întreținut spre Sătic, prin Cheile Dîmboviței.
Pensiunea dispune de două clădiri pentru cazare,două terase acoperite, sală de evenimente, sală de recreere și dvertisment,bucătărie cu toate dotările necesare, foișor și grătar, loc de joacă, parcare, tv satelit.
Semnal GSM, și WI-FI.
Camere pentru cazare:
8 camere în clădirea principală(7 pat dublu matrimonial și un două paturi matrimoniale).
Camerele dispun de baie cu duș, sau cadă și televizor, personal calificat pentru deservire si menaj permanent.
Încălzire se face cu centrală cu lemne și suplimentar la sobe din teracotă.
Se pot vizita în apropiere:
Peștera Dâmbovicioara, castelul Bran, Mausoleul Eroilor Mateiaș, Mînăstirea în stâncă Nămăiești, Casa memorială Gr. Topârceanu și toate obiectivele culturale, mânăstiri, etc din Câmpulung Muscel.
Se pot practica sporturi nautice și pescui păstrăvul indigen pe lacurile Sătic și Pecineagu, dar și pe râul Dâmbovița, sau se poate achiziționa, la nevoie dela cele două păstrăvării aflate în apropiere.
De asemeni se pot practica schiul și săniu?șul pe timp de iarnă iar tot timpul anului organizăm drumeții montane.
Asigurăm masa și transportul la comandă.
Punem la dispoziție pensiunea pentru organizarea de evenimete diverse, revelion și sărbători religioase, prețurile fiind negociabile.
Telefon recepție: 0749844498.
Email [email protected]
Administrare Viorel Luțea,
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.4289, 25.1862

Obiective turistice in Bran Moeciu
Concursuri de alergare montana in 2018 Superb restaurata, Vila Golescu a devenit o destinatie turistica in Campulung  Spectacol - Micul Print Sambata, 9 mai 2015, EcoMarathon Moieciu Florin Piersic şi Medeea Marinescu în
Concursuri de alergare montana in 2018 17 Feb 2018 Concursuri de alergare montana din 2018, o lista intocmita de Sabin Vasile si Emanuel Trandafir, powered by TRIPDor. Mai multe detalii Concursuri de alergare montana in 2018
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul