Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Tinutul Secuiesc » Judet Harghita » Ruganesti » Cazare Ruganesti » Casa de oaspeti La Conac
Cont turist | Cont afacere

Casa de oaspeti La Conac

Ruganesti / Tinutul Secuiesc Cod: HR001528 Nr. camere: 7 Capacitate totala: 15 locuri Adresa: Ruganesti, nr. 82 Persoana de contact: László Lujza / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Casa de oaspeti La Conac - Cazare Tinutul Secuiesc Lângă Pârâul Alb, în Scaunului Odorhei (jud. Harghita), comuna Şimoneşti, se află satul Rugăneşti. Se situează la altitudinea de 400 m deasupra mării, la 2 km depărtare de oraşul Cristuru Secuiesc.
Biserica reformată din Rugăneşti este une dintre cele mai vechi construcţii din judeţ , datând din secolul al XIII-lea.Tavanul casetat datează din 1783. În 1871, cu ocazia unor renovări s-au descoperit fresce pictate în secolul al XV-lea.
Casa de oaspeţi a fost o clădire anexă a conacului familiei Jeddy. Cuprinde 7 camere care pot găzdui în total 15 persoane. (6 camere cu două paturi, 1 camera cu 3 paturi). Fiecare cameră este dotată cu baie cu obiecte sanitare moderne (duş, wc şi chiuvetă). Avem bucătărie şi sufragerie şi un cerdac de 100 m2. Curtea încăpătoare are 4500 m2 şi este dotată cu un cuptor în care se poate face pâine, sau diferite bunătăţi pentru un picnic. Tot aici putem asigura parcarea pentru 5-6 maşini.

Distanţe:
Calea principală trece în faţa pensiunii, calea ferată este la 1 km distanţă. Magazin alimentar: 20 m, restaurant: 2 km, zonă verde: 100 m, ştrand: 5 km, heleşteu: 2 km.
Timp liber, programe:
ture, sporturi de iarnă, vînat, pescuit, echitaţie, artă populară (muzică populară, dans popular cu formaţia „Pipacsok” – www.pipacsok.ro), ture cu trăsura organizate la cele mai frumosase meleaguri şi la cele mai vechi aşezări din împrejurimi, vizitarea unor biserici construite în evul mediu.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Lângă Pârâul Alb, în Scaunului Odorhei, aparţinând de comuna Şimoneşti se află satul Rugăneşti. Se situează la altitudinea de 400 m deasupra mării, la 2 km depărtare de oraşul Cristuru Secuiesc pe drumul naţional 13C.
Modalitati de transport:
Calea principală trece în faţa casei (DN13C) care se racordează în localitatea Vânători (Lângă Sighişoara) în drumul european E60 (DN13), şi face legătura prin DN 13A spre Praid, Sovata, Gheorgheni respectiv Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc. Calea ferată este la 1 km distanţă de pensiune cu locaţia Halta Rugăneşti pe relatia: Sibiu-Sighişoara-Odorhei al firmei de transport feroviar Regiotrans.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.3041, 25.0702

Obiective turistice in Tinutul Secuiesc
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) Statiunea Sovata, judetul Mures Biserica de lemn din Dulghes (jud. Harghita) Castelul Lazar de langa Gheorgheni Lacul Rosu de langa Cheile Bicazului
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) 29 Jan 2014 In acest an Festival International de Pomana Porcului se va desfasura in perioada 7-9 februarie la Complexul Cetate, din frumoasa statiune Baile Balvanyos din judetul Covasna. Mai multe detalii Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul