Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Runcu » Cazare Runcu » Pensiunea Terra Rosa
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Terra Rosa

Runcu / Oltenia Cod: GJ002758 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Sat Baltisoara Persoana de contact: Lavinia Popescu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Terra Rosa - Cazare Oltenia DESPRE NOI
Aici, în întăriturile acestea zidite de Dumnezeu,in Munții Gorjului care isi crestează, pe albastrul-închis al cerului, vârfurile lor înalte, negre, neregulate,iar poalele si le revarsa intr-un amestec de pamant rosu ( TERRA ROSA ) si stanca cenusie, în șoptitul izvoarelor și în freamătul codrilor, și unde nu e pârău, nici plai de care să nu fie legată o amintire scumpă sufletului nostru, am ridicat PENSIUNEA TERRA ROSA pentru iubitorii de liniște, de aer curat și de natură frumoasă. Va invitam sa gustati din farmecul acestui colț de rai.BUN VENIT LA PENSIUNEA TERRA ROSA
Și larg deschidem poarta grea de stejar , calatorului intors la natura si care va descoperi carari care unesc pe vesnicie sufletele oamenilor .Putem gazdui 14 drumeti in 7 camere cu bai proprii, si le putem servi bucate alese oltenesti.
La noi acasa toate te-nveselesc : aerul curat, freamătul frunzei de stejar, cantecul pasarilor, casele albe , înfățișarea mândră și voinicească a gospodarilor, chipul rumăn și luminos al satenilor.
In podul casei avem cămășile albe, cusute cu arnici și cu fluturi, maramele-nvârstate de borangic, scurteicile-nflorite și sumăieșele cu ciucuri, vâlnicele de lână negre, vărgate cu roșu, betele-nguste, cusute cu mărgele, ițarii de dimie albă, un război de țesut, ș-un gherghef, ș-o furcă de tors, și multe alte scule de-ale gospodariei de odinioara.


ATRACTII TURISTICE
Cum iesim din vatra satului coboram dealul si cotim la stanga si în fața noastră se ridică un munte înalt și drept ca un zid , de crezi c-aici e sfârșitul lumii. Ne-apropiem, și deodată, la o cotitură, ni se deschide, printre două stânci colțuroase, intrarea înlăuntrul muntelui, cheia adâncă și îngustă a Sohodolului. E răcoare, și vuietul apei răsună . De pe fundul acestei prăpăstii ne uităm cu groază-n sus la namilele de stânci aninate de pereții cheii ca niște dihănii ce stau la pândă, gata să se prăbușească peste noi.
La 15 minute de mers cu masina ,pe vârful unei stânci fioroase, îți apare, în toată fantastica ei măreție, mănăstirea Tismana, cu zidurile ei îndrăznețe, cu turnurile ei înalte de castel din timpurile vechi. Te uiți înmărmurit, ca la o minune, și nu știi bine de-i aieve, ori e-n vis.
Si alte locuri frumoase ai sa mai descoperi daca ajungi prin partile noastre . Iti enumaram o cateva din ele si promitem sa te indrumam sa le privesti ca sa iti umpli sufletul de liniste si bucurie .
Manastirea Lainici,Manastirea Polovragi,Manastira Visina,Cheile Oltetului,Defileul Jiului,Cheile Corcoaiei,Pestera Muierilor,Pestera Polovragi,Traseul Transalpina ,Statiunea Ranca,Baile Sacelu,Ansamblul Casa MemorialaConstantin Brancusi,Monumental Constantin Brancusi din Tg-Jiu,Muzeul Arhitecturii Populare Gorjene Curtisoara, si multe multe altele...
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Sat Baltisoara, Localitate Runcu.
Modalitati de transport:
Acces Auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.1203, 23.1252

Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul