Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Ariesului » Judet Alba » Salciua » Cazare Salciua » Pensiunea Codru
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Codru

Salciua / Valea Ariesului Cod: AB001237 Nr. camere: 7 Capacitate totala: 16 locuri Adresa: Nr.223 Persoana de contact: Codrea Nicu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Codru - Cazare Valea Ariesului Celor ajunşi în partea locului, cu scopul de a vizita punctele turistice amintite mai înainte ori numai să se bucure câteva zile de pacea şi liniştea acestui crâng al Ţării Moţilor, înzestrat cu ceea ce are mai sănătos şi mai frumos mama natură, pensiunea “Codru” le stă la îndemână, la doar câţiva paşi depărtare de D.N.75, la km 41,2. Pentru cei care urcă dinspre Turda, la intrare în Sălciua, iar pentru cei ce coboară de la Câmpeni, la ieşire din Sălciua.
Aşezată într-un spaţiul natural larg deschis, deosebit de pitoresc, această unitate turistică are clădirile şi mobilierul realizate din lemn masiv, totul natural, ecologic.
Bine dotată, arătoasă, încântătoare, pensiunea “Codru” asigură în condiţii deosebite cazare pentru 30 persoane în camere cu două şi cu trei locuri, masă pentru 50 persoane, la cerere chiar şi pentru mai multe, la preţuri rezonabile, deosebit de avantajoase. Produsele alimentare folosite aici, în mare parte, sunt realizate în gospodăria proprie, natural, ecologic. Are personal de deservire tânăr, bine pregătit, deosebit de ospitalier.
Pensiunea are centrală termică proprie, în anotimpurile reci încălzire corespunzătoare în toate încăperile, permanent apă caldă la duş în fiecare cameră, locuri de parcare, largi spaţii exterioare pentru relaxare în aer liber, în anotimpurile calde cu multă vegetaţie, teren de joacă pentru copii, sală de conferinţe încăpătoare, bine dotată, inclusiv cu aparatură electronică, televiziune prin cablu, internet.
S-ar mai putea spune multe despre ceea ce oferă această unitate turistului, dar lăsăm acest lucru în seama imaginilor din paginile următoare, credem, mult mai convingătoare decât cuvintele noastre.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea “Codru” le stă la îndemână, la doar câţiva paşi depărtare de D.N.75, la km 41,2. Pentru cei care urcă dinspre Turda, la intrare în Sălciua, iar pentru cei ce coboară de la Câmpeni, la ieşire din Sălciua.
Modalitati de transport:
Auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.3964, 23.4378

Parteneri

Pensiunea Codru Celor ajunşi în partea locului, cu scopul de a vizita punctele turistice amintite mai înainte ori numai să se bucure câteva zile de pacea şi liniştea acestui crâng al Ţării Moţilor, înzestrat cu ceea ce are mai sănătos şi mai frumos mama natură,...
     

Obiective turistice in Valea Ariesului
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) Snow Camp 2013, Arieseni Targul de Turism Rural Albac 2012 Când moţii îşi găsesc moaţele - Târgul de pe Muntele Găina descris în 1890 de Simion Florea Marian Pestera Ghetarul de sub Zgurasti
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) 14 May 2013 Este un fag de dimensiuni impresionante despre care batranii satului Muncelu de langa Baia de Aries (judetul Alba) spun ca are 500 de ani. Fagul Imparatului sau Pomul Fermecat are o scorbura mare in care exista un izvor despre care localnicii credeau... Mai multe detalii Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul