Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Ariesului » Judet Alba » Salciua » Cazare Salciua » Pensiunea Poarta Zmeilor
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Poarta Zmeilor

Salciua / Valea Ariesului Cod: AB003577 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 32 locuri Adresa: Salciua de jos, nr. 9A Persoana de contact: Florea Romana / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Poarta Zmeilor - Cazare Valea Ariesului Pensiunea turistica POARTA ZMEILOR, clasificata 2 flori este situata in Muntii Apuseni, pe Valea Ariesului, in localitatea Salciua judetul Alba, intr-un loc retras, linistit, usor accesibil cu auto, fiind inconjurata de un peisaj montan unic prin pitorescul sau. Este compusa din doua corpuri:

Prezentare Pensiune I

Parter:
- 1 baie;
- 1 bucatarie;
- living cu spatiu pentru servit masa pentru maxim 20 persoane;
- televizor, telefon fix, combina audio, semineu, etc.;
- doua terase in fata si spatele pensiunii.

Etaj 1:
- 2 camere cu doua si trei locuri, baie proprie si televizor;
- terasa 6 locuri;
- balcon la camere.

Etaj 2:
- 2 bai;
- 2 camere cu cate 2 paturi simple;
- 1 camera cu un pat dublu;
- balcoane la 2 camere .

Prezentare Pensiune II

Parter:
-Camera de zi amenajata cu elemente din legendele locale, baie proprie.
-o camera dubla cu baie la parter si o canapea dubla , camera la etaj cu un pat simplu si unul dublu.
Etaj 1:
-1 baie;
-1 camera cu doua paturi simple
-1 camera cu un pat simplu si unul dublu


Prezentare pensiune III
- La parter o camera spatioasa , un pat dublu si unul simplu, 3 bai. Pe o scara interioara se urca la mansarda unde de o parte si cealalta a acesteia se afla cate un rind de priciuri cu cate 4 locuri fiecare. In fata pensiunii, la parter, este si o mica terasa.

Toate corpurile pensiunii sunt situate in aceeasi curte, amenajate cu specific local, trofee si blanuri de vanat, mult lemn la interior, bine finisat si elemente din legendele si basmele locale .

TOTAL LOCURI CAZARE: 32

BaI cu apa curenta rece si calda, incalzire centrala;
Sala mese capacitatea maxima 50 locuri frigider pentru turisti;
-mobilier modern din lemn, combina muzicala, TV, semineu si semnal in retelele Orange si Cosmote, internet wi-fi, televizoare in camere, terase.
Bucatarie cu toate utilitatile;
Curte si gradina, garaj, parcare, parc de joaca, casuta in copac, leagane, livada, etc.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea Turistică POARTA ZMEILOR se află în Munții Apuseni pe Valea Arieșului, în comuna Sălciua, județul Alba, pe cursul mijlociu al râului Arieș, în zona de chei și defilee. Meleaguri încarcate de istorie, legende şi tradiţii moțești, ideale pentru petrecerea timpului liber (vacanță, concediu, Revelion) în mijlocul naturii. Pensiunea este situată într-un punct de belvedere având în față masivul Bedeleu ,cu peșterile Huda lui Papara, Poarta Zmeilor, cascadele Dildina, Sipote, avenul Vinatarea, Tăul fără fund, iar în spatele pensiunii o frumoasă pădure montană de răşinoase.

La pensiune se poate ajunge ușor cu mijloace de transport auto pe DN 75 până în comuna Sălciua. De la intrarea în Sălciua pe sensul de mers dinspre Turda se mai parcurg 1400 m. Aici se vede pe partea dreaptă indicatorul spre pensiune. Se cotește la dreapta și se mai parcurg aprox. 150 m pe un drum pietruit .Se mai poate ajunge și dinspre Cîmpeni. În acest caz , în Sălciua se trece de Primărie care se află pe partea stangă și se mai parcurg aproximativ 200 m după care la indicator se coteşte la stânga pe drumul pietruit până la parcarea amenajată.

Distanțe:

Turda: 48 Km
Cluj Napoca: 79 Km
Alba Iulia: 105 Km
Sibiu: 175 Km
București: 510 Km
Oradea: 290 Km
Budapesta: 350 Km
Căi de acces:

DN75.
Mijloace de transport:

AUTO


Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
46.4019, 23.4285

Obiective turistice in Valea Ariesului
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) Snow Camp 2013, Arieseni Targul de Turism Rural Albac 2012 Când moţii îşi găsesc moaţele - Târgul de pe Muntele Găina descris în 1890 de Simion Florea Marian Pestera Ghetarul de sub Zgurasti
Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba) 14 May 2013 Este un fag de dimensiuni impresionante despre care batranii satului Muncelu de langa Baia de Aries (judetul Alba) spun ca are 500 de ani. Fagul Imparatului sau Pomul Fermecat are o scorbura mare in care exista un izvor despre care localnicii credeau... Mai multe detalii Fagul Imparatului de pe Valea Ariesului (judetul Alba)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul