Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Marginimea Sibiului » Judet Sibiu » Saliste » Cazare Saliste » Pensiunea Nicoleta
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Nicoleta

Saliste / Marginimea Sibiului Cod: SB004476 Nr. camere: 7 Capacitate totala: 16 locuri Adresa: str. Mitropolitiul Andrei Şaguna, nr. 35, oraş Sălişte, judeţul Sibiu Persoana de contact: Badila Natalia, Badila Nicolae / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Nicoleta - Cazare Marginimea Sibiului Pensiunea Nicoleta este localizată în oraşul Sălişte la 20 kilometri de Sibiu.
Parte a Marginimii Sibiului , regiune plină de cultură şi istorie, te ajută să cunoşti ce înseamnă cu adevărat liniştea şi ospitalitatea românească.
Săliştea este un orăşel liniştit, situat la poalele muntilor, departe de şoselele zgomotoase, o mică localitate ce încă mai păstrează din izul satelor mărginene de munte.
Atestarea documentară a localitatii datează din sec.XIV, anul 1366.
Din punct de vedere geografic este situata în centrul României, respectiv sudul Transilvaniei, în interiorul arcului montan format de Munţii Fagaraş şi Cibin.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Ne găsiţi pe str. Mitropolitiul Andrei Şaguna, nr. 35, oraş Sălişte, judeţul Sibiu.
La 5 minute de centrul oraşului pe drumul principal care duce spre Jina.
Daca doriţi să respiraţi aer curat şi să vă încărcaţi sufletul puteţi alege Săliştea ca destinaţie făcând un popas la Pensiunea Nicoleta. Aceasta constituie şi un potenţial prilej de odihnă pentru cei care calătoresc pe şoseaua Trans Alpina.

Modalitati de transport:
auto
tren

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.7941667, 23.8863889

Obiective turistice in Marginimea Sibiului
Focus Festival Sibiu (23-25.08.2013) Raliul Sibiului (22 - 27 Iulie 2013) Targul de Pasti din Sibiu (26.04-07.05.2013)
Focus Festival Sibiu (23-25.08.2013) 19 Aug 2013 Finele lunii august aduce sibienilor un altfel de festival. In perioada 23-25 august, in Piata Mica si Piata Huet va avea loc FOCUS FESTIVAL, un eveniment care combina genurile alternativ, indie si electro. Mai multe detalii Focus Festival Sibiu (23-25.08.2013)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul