Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Alba » Sebes » Cazare Sebes » Pensiunea Poarta Oilor
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Poarta Oilor

Sebes / Transilvania Cod: AB004499 Nr. camere: 15 Capacitate totala: 28 locuri Adresa: Strada Mihai Eminescu 573, Garbova, Persoana de contact: Visser Tineke / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Poarta Oilor - Cazare Transilvania Pensiunea Poarta Oilor este situata intr-un decor natural desavarsit la intrarea in comuna Garbova de Sebes, fiind o imbinare fericita intre modern si practic, un loc amenajat special pentru nevoile de vacanta ale oricaror turisti.

Pensiunea Poarta Oilor dispune de 6 camere (cu doua sau trei paturi) cu grupuri sanitare proprii, restul camerelor fiind grupate cate doua sau mai multe la un grup sanitar care se afla in imediata apropiere. Dotarile grupurilor sanitare sunt ultamoderne iar igiena este impecabila.
Spatiile de cazare sunt deosebit de generoase, intreaga pesniune fiind amenajata pe cateva hectare de teren.
Camerele sunt mari, bine aerisite si au incluse firide pentru gatit.

Pensiunea dispune de o bucatarie dotata la standarde europene. Aceasta este pusa la dispozitia grupurilor mari care doresc sa-si prepare singure meniurile.
Turistilor care vor sa uite cu totul de gatit si sa se bucure de vacanta, le asiguram la solicitare bucatari cu ani grei de experienta, maestri ai bucatariei traditionale romanesti si sasesti.

Pensiunea Poarta Oilor este locul ideal pentru intruniri de afaceri, team-building-uri, nunti si alte festivitati. Salile mari si spatiile auxiliare vin in sprijinul tuturor nevoilor.
Imprejurimi - Obiective turistice Garbova
Localitatea Garbova, resedinta a comunei omonime, formata din satele Garbova, Carpinis si Reciu este situata la 45 grade 53 minute latitudine nordica si 23 grade 39 minute longitudine estica, in sudul Transilvaniei, mai precis in marginea sudica a depresiunii Secasului si la poalele nordice ale muntilor Sebesului si Cibinului.
Garbova se invecineaza la o distanta mai mare cu localitatile Miercurea, Dobirca, Poiana si Jina.

Alba Iulia se afla la 40 de km distanta, Sibiul la 49km , iar soseaua internationala E 15 la 5 km.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pensiunea Poarta Oilor este la o distanta de 5 kilometri- de la D.N 1, intre Cristian si Miercurea Sibiului, va rugam urmariti indicatoarele.

Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.8593254, 23.7201920

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul