Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Alba » Sebes » Cazare Sebes » Scoala englezeasca de calarie La Mesteceni
Cont turist | Cont afacere

Scoala englezeasca de calarie La Mesteceni

Sebes / Transilvania AB002879 Adresa: Rahau - Sebes, jud. Alba, Str. Principala nr. 1 Persoana de contact: Constantin CHESCULESCU / Telefon: 0744 783.150
Email:
Scoala englezeasca de calarie, parte a Clubului “La Mesteceni”, va poate introduce in magica lume a calaritului si va poate ajuta sa descoperiti un nobil sport care a fost, pana nu demult, un mod de viata vechi de mii de ani.

Aici, la Clubul “La Mesteceni”, totul a inceput din dragoste de cai. Constantin Chesculescu este cel care, in numele atasamentului fata de acest nobil animal, a infiintat Scoala Engleza de Calarie, aducand pe acest taram, unde calul nu a fost si nu este deloc strain, rafinamentul unei culturi in care calul a fost innobilat de istorie iar calaria a fost ridicata la rang de arta.

Clubul La Mesteceni ofera tuturor celor care doresc posibilitatea de a beneficia de indrumarea unor instructori scoliti in Anglia, la scoala infratita cu cea din Rahau, „The Sue Adams’ Riding School”.

Si la Clubul “La Mesteceni” vin in mare parte copii sa invete, parintii prefera sa se uite. Intre copil si animal se creeaza o legatura mult mai puternica.

Alegerea calului nu se face la intamplare. Potrivirea dintre cal si viitorul calaret este asistata de catre instructori, fiind primordiala siguranta “ucenicului”. Urmeaza introducerea la cal, care este esentiala.

Primul contact este intermediat de instructor, care cunoaste obiceiurile calului, sensibilitatile lui si stie cum poate fi atras de partea viitorului calaret.

Urcarea in sa si primele ore de calarie se realizeaza in manej, locul in care calaretul va invata pozitia de stat in sa, va invata comenzile si modul in care acestea sunt transmise calului.
La inceput la pas, apoi la trap, calaretul si calul vor invata sa se respecte unul pe celelat. Finalul este reprezentat de iesirea din manej si exersarea noilor abilitati, sub supravegherea instructorului, pe dealurile din imprejurimile Clubului.
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie

LocalizareCoordonate GPS:
45.9053, 23.6220

Galerie de imagini

Articole in presa si alte referinte externe despre Scoala englezeasca de calarie La Mesteceni:


Obiective turistice
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul