Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Marginimea Sibiului » Judet Sibiu » Sibiel » Cazare Sibiel » Pensiunea Sibiel
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Sibiel

Sibiel / Marginimea Sibiului Cod: SB004525 Nr. camere: 21 Capacitate totala: 48 locuri Adresa: Str. Principala, Persoana de contact: Samiza Cindea, Gheorghe Cindea / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Sibiel - Cazare Marginimea Sibiului Pensiunea este amplasata la 18 km de Sibiu, acces auto cu microbus (cca 20 minute din centrul orasului, 15 km drum european, 4 km drum judetean si 0.8 km drum satesc.
Locatia se afla pe malul raului Sibiel si beneficiaza de o ambianta de munte deosebita, pe o raza de 300 m, neexistand alta constructie.

Natura si linistea care completeaza un proiect de pensiune deosebit, credem ca sunt argumente suplimentare pentru optiunea d-voastra de a ne vizita.Complexul turistic este in forma de U si are o suprafata desfasurata de 2.600 mp.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Sibiel (în germană Budenbach) este o localitate în judeţul Sibiu, Transilvania, România. Aparţine de comuna Sălişte. Obiective turistice şi monumente Aici a existat o Mănăstire (azi rezervatie arheologică), datând din sec.XIV, distrusă în 1786. Biserica "Sf.Treime" (sec.XVIII), cu un valoros decor pictat, posedă o importantă colectie de icoane pe sticlă.
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.7599, 23.8966

Obiective turistice in Marginimea Sibiului
Focus Festival Sibiu (23-25.08.2013) Raliul Sibiului (22 - 27 Iulie 2013) Targul de Pasti din Sibiu (26.04-07.05.2013)
Focus Festival Sibiu (23-25.08.2013) 19 Aug 2013 Finele lunii august aduce sibienilor un altfel de festival. In perioada 23-25 august, in Piata Mica si Piata Huet va avea loc FOCUS FESTIVAL, un eveniment care combina genurile alternativ, indie si electro. Mai multe detalii Focus Festival Sibiu (23-25.08.2013)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul