Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Sibiu si imprejurimi » Judet Sibiu » Sibiu » Cazare Sibiu » Pensiunea Palazzo
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Palazzo

Sibiu / Sibiu si imprejurimi Cod: SB002814 Nr. camere: 13 Capacitate totala: 25 locuri Adresa: Str. Moldoveanu 19 Persoana de contact: Florina Fogoros / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Palazzo - Cazare Sibiu si imprejurimi Localizata in Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007, Pensiunea Palazzo este o combinatie perfecta intre modern si traditional, intre dorinta de a fi in centrul actiunii si necesitatea de a te odihni intr-o zona linistita si sigura.

La doar cateva minute de centrul istoric, eleganta pensiune de 4 stele construita in 2010 ofera intregul confort al secolului XXI, inlocuind aerul impersonal al majoritatii hotelurilor cu un ambient luxos si intim in acelasi timp.

Cele 12 camere duble si cea single au mobilier nou, elegant si sunt dotate cu TV LCD cu diagonala mare si internet de mare viteza gratuit, permitandu-va sa ramaneti in permanenta conectati cu lumea.

In plus, micul dejun consistent si delicios este inclus in pretul cazarii, la fel ca si parcarea.
De asemenea, Pensiunea Palazzo poate gazdui si diferite evenimente de business gratie salii de conferinte. Contactati-ne pentru detalii.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Dinspre est: Intrand în Sibiu dinspre Bucuresti sau Brasov, urmati blvd. Vasile Milea si faceti dreapta pe str. Moldoveanu.

Dinspre vest: Intrand în Sibiu dinspre Alba sau Cluj, urmati sos. Alba Iulia ce se continua cu str. Andrei Saguna si apoi cu bvld. Vasile Milea. La intersectia semaforizata de la hotel Ibis se vireaza la stanga pe str. Constantin Noica apoi se vireaza la dreapta pe str. Revolutiei. Se vireaza apoi la stanga pe str. Stefan Cel Mare si se continua drumul pana la intersectia semaforizata cu strada Moldoveanu pe care accesul se face virand la dreapta.

Aeroport: Pensiunea Palazzo este situata la aproximativ 6 Km de aeroport. Tariful unui taxi nu va depasi 15 RON.

Gara: Pensiunea Palazzo este situata la aproximativ 1,5 Km de gara. Tariful unui taxi va fi în jur de 5 RON.

Modalitati de transport:
autoturism
autobus
avion
tren

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.7884, 24.1480

Obiective turistice in Sibiu si imprejurimi
Targul de Craciun din Sibiu (18.11.2016 - 03.01.2017) Povestea de succes a Claudiei Pilat - antreprenor in turism si consultant FNTM Eduard Grosu în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015) Cicliști de top în Turul Sibiului (1-5 iulie 2015) Turul Sibiului (1-5 iulie) devine o cursa ciclista din ce in ce mai importanta
Targul de Craciun din Sibiu (18.11.2016 - 03.01.2017) 17 Oct 2016 Va asteptam la cea de-a 10 a editie a Targului de Craciun de la Sibiu! Mai multe detalii Targul de Craciun din Sibiu (18.11.2016 - 03.01.2017)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul