Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Prahovei » Judet Prahova » Sinaia » Cazare Sinaia » Vila Piatra Soimului
Cont turist | Cont afacere

Vila Piatra Soimului

Sinaia / Valea Prahovei Cod: PH000846 Nr. camere: 15 Capacitate totala: 34 locuri Adresa: Str. Garbovei, Nr. 10C, Cartier Cumpătu, Sinaia Persoana de contact: Receptie / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Vila Piatra Soimului - Cazare Valea Prahovei Vila Piatra Şoimului este un proiect plin de entuziasm pornit acum mai bine de cinci ani din dorinţa de a vă oferi un altfel de turism. Pe parcursul ultimului an, ne-am reinventat pentru şi împreună cu clienţii noştri.
Plecând de la proverbul românesc „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”, ne-am gândit cum ne-ar plăcea nouă să ne simţim atunci când suntem departe de casă. Rând pe rând ne-au venit în minte şi ingredientele de care am avea nevoie: camere primitoare, paturi confortabile, curăţenie strălucitoare, mâncare delicioasă, personal ospitalier şi preţuri accesibile. Aşa am descoperit reţeta care ne ajută să avem grijă de dumneavoastră răsfăţându-vă cu servicii de 4* la preţuri de numai 3*.
De aceea, putem spune fără nicio ezitare că vă punem la dispoziţie mai mult decât o simplă pensiune. La Vila Piatra Şoimului găsiţi locul ideal de cazare pentru a vă odihni departe de agitaţia lumii, cartierul Cumpătu aflându-se la oarecare distanţă de centrul oraşului Sinaia şi aproape de sufletul naturii. Indiferent dacă ne vizitaţi împreună cu familia, colegii sau prietenii, la noi vă puteţi bucura de un sejur complet sau o vacanţă minunată aşa cum aveţi nevoie pentru a vă relaxa cum se cuvine.
Şi pentru că ne-am dorit ca în demersul nostru pentru un altfel de turism să fim grijulii faţă de mediu, am ales să ne implicăm în „proiecte verzi”. Am devenit membrii Romanian Green Building Council şi de curând am obţinut eticheta ecologică, devenind astfel primul hotel de pe Valea Prahovei, certificat ecologic.
Vă aşteptăm cu drag în orice moment al anului. Vom fi mereu aici pentru a avea grijă să nu vă lipsească nimic şi să vă simţiţi ca acasă. Nu ezitați să vizitați pagina de cazare și restaurant pentru tarife și prețuri cazare Sinaia.
  • Facilitati
  • Metode de plata
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.3665, 25.5490

Obiective turistice in Valea Prahovei
Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia! Targul Mierii (Campina, 14- 16 februarie) Festivalul Sinaia Forever 2013 Trofeul Sinaia Forever (20 - 21 iulie 2013) Valea Doftanei
Gala EUROPAfest Summer Edition 16 – 30 iulie, Sinaia! 24 Jul 2014 Va asteptam la EUROPAfest Summer Edition! Mai multe detalii Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia!
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul