Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Cluj » Sincraiu » Cazare Sincraiu » Püspök Panzio
Cont turist | Cont afacere

Püspök Panzio

Sincraiu / Transilvania Cod: CJ000646 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 27 locuri Adresa: Sâncraiu nr. 291 Persoana de contact: Vincze - Kecskés István / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Püspök Panzio - Cazare Transilvania Cladirea a fost construita in anul 1948 si pana nu de mult a functionat ca sura pentru adapostirea animalelor si depozitarea fanului. Dupa modernizare si modificari interioare s-a transformat in pensiune agroturistica, in exterior pastrandu-si stilul si forma originala. Partea de mijloc este inalta si incapatoare, impodobita cu diferite obiecte vechi. Serveste ca sala de mese pentru 40 de persoane, in timpul verii. In prelungirea acestei parti se afla un salon modern pentru servirea mesei, decorat in stil traditional, sugerand o atmosfera de la inceputul sec. XX. Capacitatea este de 60 persoane.
In partea dreapta a cladirii, la etaj se afla doua apartamente mari, fiecare cu cate 4 paturi, baie şi WC separate. Apartamentele au o terasa comuna cu o frumoasa panorama asupra satului si a Muntelui de Piatra.
In partea stanga a cladirii s-au amenajat 2 camere traditionale, cu mobilier pictat, fiecare cu cate 2 locuri si cu baie proprie. La mansarda se afla 2 camere mici, cu cate 2 locuri fiecare, cu WC si baie comuna. Capacitatea totala este de 16 locuri.
In curte mai sunt 2 cladiri. Una este o casa taraeasca construita in 1850, care serveste ca muzeu, cu trei camere: camera curata, atelierul de scuptura, atelierul de prelucrare a canepei. Cealalta cladire este o tereasa deschisa, acoperita, in mijloc cu un cuptor de facut paine. In gura acestuia se poate prepara traditionalul "kurtos kalacs”.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
La nr. 291 in localitatea Sancraiu
Modalitati de transport:
rutier

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
46.8387, 22.9819

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul