Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Solca » Cazare Solca » Pensiunea Ana Maria
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Ana Maria

Solca / Bucovina Cod: SV005578 Nr. camere: 5 Capacitate totala: 14 locuri Adresa: strada victor vasilescu, nr 13bis Persoana de contact: macovei alexandrina / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Ana Maria - Cazare Bucovina Priveliştea din jurul casei este îmbogăţită de un mic havuz construit din piatră şi înconjurat de flori, de un balansoar, scrânciob, locuri de joacă pentru copii, dar şi de o generoasă pajişte, care pe tot parcursul verii este albă de margarete.

Casa a fost construită în stilul arhitectonic al caselor bucovinene, în care predomină lemnul: la exterior, la cerdacul care înconjoară casa, la şindrila acoperişului, dar şi în interior, unde o scară rustică asigură accesul la mansarda a cărui tavan este sprijinit pe grinzi masive.

Parterul este generos ca spaţiu şi este împărţit în două zone. Holul de intrare – în stânga se află locul de gătit bine dotat cu plită şi cuptor electric, frigider, maşină de spălat vase şi locul de luat masa – se deschide printr-un glasvant spre living a cărui dotare cu bar, televizor, şemineu şi canapele asigură un loc bun de relaxare.

În partea dreaptă a holului este un grup sanitar de serviciu precum şi două dormitoare cu băi aferente, utilizate de membrii familie.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Pe drumul judeţean DJ 209 F dinspre comuna Arbore, pătrundem în depresiunea Solca (500 m). Orăşelul cu acelaşi nume te întâmpina cu aerul său ozonat. Atestată documentar abia la 1418, în timpul domniei lui Alexandru cel Bun, Solca cunoaşte totuşi o vechime de locuire ce se poate număra cu mileniile.

Principalul avantaj al locului constă în amplasarea lui pe marginea pădurii de brad, la 100m de drumul ce leagă oraşul Rădăuţi de oraşul Gura Humorului, dar şi de faptul că se află în centru faţă de mănăstirile din Bucovina.

Distanţa faţă de municipiul Suceava este de 45 km, si se poate ajunge cu maşina pe 2 căi principale:
1. Suceava - Arbore - Solca (DN 2, E 85);
2. Suceava - Iliseşti - Păltinoasa - Cacica - Solca (DN 17,E 576)

Distanţele faţă de principalele localităţi:
1. 45 km faţă de municipiul Suceava;
2. 28 km faţă de staţiunea turistică Gura Humorului (DN 17, e 576);
3. 60 km faţă de staţiunea turistică Câmpulung Moldovenesc (DN 17, E 576);
4. 294 km faţă de municipiul Cluj Napoca (DN 17, E 576);
5. 182 km faţă de municipiul Iaşi (DN 2, E 85, DN 17, E 576).

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.6999, 25.8370

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul