Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Solca » Cazare Solca » Pensiunea Casa Antonio
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Casa Antonio

Solca / Bucovina Cod: SV002448 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 18 locuri Adresa: str. Republicii, nr. 58, Solca Persoana de contact: Receptie / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Casa Antonio - Cazare Bucovina Pensiunea Casa Antonio este situata in orasul Solca, o statiune balneoclimaterica, situata in inima Bucovinei, prima atestare documentara a localitatii fiind facuta in sec. XIV-lea in vremea voievodului Alexandru cel Bun, Solca fiind una din cele mai vechi asezari bucovinene .

Aflata intr-un cadru natural deosebit Pensiunea Casa Antonio din Solca este locul ideal de cazare pentru petrecerea unei vacante de neuitat in inima Bucovinei fiind totodata un puct de plecare ideal pentru cei ce doresc sa viziteze Bucovina. Toate obiectivele turistice principale nu se afla la o distanta mai mare de 50 Km.

Bucatele traditionale precum si ospitalitatea tipic bucovineana reprezinta ingredientele necesare pentru petrecerea unui sejur de vis in acest tinut pitoresc.
Acesul la pensiune se poate face foarte usor calitatea drumurilor de acces fiind foarte buna, principalele posibilitati de acces fiind urmatoarele:
Suceava - Milisauti - Arbore - Solca (46Km)
Radauti - Marginea - Clit - Solca (22 Km)
Paltinoasa - Cacica - Solca (24 km)
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren
avion

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.69188, 25.84732

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul