Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Transilvania » Judet Cluj » Stolna » Cazare Stolna » Hanul Moara Veche
Cont turist | Cont afacere

Hanul Moara Veche

Stolna / Transilvania Cod: CJ000235 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 15 locuri Adresa: Stolna FN Persoana de contact: Vlad Mariana / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Hanul Moara Veche - Cazare Transilvania "Hanul Moara Veche" îmbină elementele rustice cu caracteristicile hanurilor de demult, având un parter cu arcade simple care invită către cele două săli de mese (pentru 40 şi 12 persoane) şi un etaj cu o galerie în care se deschid cele 6 camere (4 camere twin, 1 double cu pat matrimonial şi 1 apartament cu living, cameră cu pat matrimonial, cameră pentru copii şi o terasă proprie).

Amenajat cu bun gust şi situat într-o ambianţă intimă şi confortabilă, "Hanul Moara Veche" este ideal pentru o relaxare în doi sau pentru întreaga familie.

Odată intraţi pe poarta de lemn a "Hanului Moara Veche", vă oferim posibilitatea de a vă retrage în natură şi totodată de a vă simţi ca acasă.

Vă aşteptăm cu drag! Familia Vlad
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Hanul Moara Veche este situat în judeţul Cluj, la 14 km sud-vest de municipiul Cluj-Napoca pe drumul Luna de Sus-Băişoara (pe DJ 107 M), între satul Luna de Sus şi Vlaha, într-o zonă deosebit de frumoasă pe malul pârâului Stolna.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.7196, 23.4259

Obiective turistice in Transilvania
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia Proiect MICESA: Sprijin pentru comunități marginalizate din Alba Iulia Festival ciclist – Transilvania Bike Trails (19 august 2017) Turul cultural al Brasovului Targul Romanasul  (Brasov, 24 – 25 iunie 2017)
Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia 19 Jan 2018 Persoanele interesate de participarea la componenta de antreprenoriat a proiectului (conferință de motivare antreprenorială, cursuri ANC de Inițiere în Competențe antreprenoriale, Programe de educație e-Learning, sesiuni de consultanță/consiliere și... Mai multe detalii Au început înscrierile în MICESA, proiect de stimulare a antreprenoriatului în Alba Iulia
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul