Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Suceava » Cazare Suceava » Pensiunea Voichiţa
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Voichiţa

Suceava / Bucovina Cod: SV000850 Nr. camere: 10 Capacitate totala: 22 locuri Adresa: Strada Principală nr. 4 Frasin, judeţul Suceava România, cod poştal 727245 Persoana de contact: Maria Zlevoacă / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Voichiţa - Cazare Bucovina Situată la circa 43 km de reşedinţa de judeţ, municipiul Suceava, pe traseul DN 17 Suceava - Gura Humorului - Frasin, Pensiunea Voichiţa este plasată într-un cadru mirific, fiind înconjurată de peisaje deosebite, precum şi de obiective accesibile datorită diversităţii de trasee turistice.

Pensiunea Voichiţa se prezintă ca locul ideal pentru relaxare, în week-end sau în vacanţe, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene păstrătoare de tradiţii.

Aici te poţi odihni într-un pat confortabil, într-o cameră călduroasă în sezonul rece, iar vara poţi fugi de toropeala marilor aglomeraţii urbane.

La parterul clădirii se află: recepţie, bar de zi, restaurant cu o capacitate de 80 locuri; bucătărie echipată modern, precum şi un birou care poate fi pus la dipoziţia turiştilor interesaţi, dotat cu computer şi acces internet.

Capacitatea de cazare a pensiunii constă în: un apartament cu două camere, 2 camere triple şi 6 camere duble, fiecare având toaletă proprie cu duş şi apă caldă permanent.

Frumuseţea locului, eleganţa pensiunii noastre, calitatea serviciilor ori diversitatea posibilităţilor de petrecere a timpului liber ne plasează în topul preferinţelor şi al aspiraţiilor turiştilor ce "calcă", plini de profundă şi vie admiraţie, meleagurile bucovinene, pentru a petrece un sejur sau un concediu de neuitat, în mijlocul unei naturi neatinse parcă, cu oameni primitori, cu păduri în care mai sălăşluiesc încă ursul brun şi râsul, pe pamântul Bucovinei, "Ţara celor 1000 de mănăstiri".
  • Facilitati
  • Metode de plata
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul