Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Sucevita » Cazare Sucevita » Complexul Turistic Forest Ecvestru
Cont turist | Cont afacere

Complexul Turistic Forest Ecvestru

Sucevita / Bucovina Cod: SV003812 Nr. camere: 22 Capacitate totala: 44 locuri Adresa: Sucevita 622a Persoana de contact: Craciun Dorina-Cornelia / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Complexul Turistic Forest Ecvestru - Cazare Bucovina "Forest Ecvestru Sucevita" este un ansamblu format din pensiune, restaurant, herghelie si club sportiv, situat în judeţul Suceava, comuna Suceviţa.

Complexul noastru este construită pe amplasamentul unei vechi fabrici de cherestea şi este rezultatul reamenăjării vechii clădiri de birouri a fabricii precum si a anexelor acesteia care datează de pe vremea Imperiului Austro-Ungar.

El are în componenţă 3 corpuri de clădire C01, C04 şi C11:
- C01 5 camere cu pat matrimonial şi o suită cu două camere şi avănd fiecare paturi matrimoniale;
- C04 4 camere 2 cu paturi matrimoniale şi 2 cu câte două paturi simple fiecare din cele cu paturi simple putând fi interconectată cu una cu paturi matrimoniale.
- C11 11 camere 8 cu paturi matrimoniale şi 3 camere cu două paturi simple două dintre acestea putând fi interconectate cu camere cu paturi matrimoniale.

Capacitatea de cazare in acest moment este de 44 de locuri (fara paturi suplimentare).
Restaurantul dispune de 58 de locuri la parter si un salon cu 25 de locuri la etaj.
Vizitarea parcului ecvestru din cadrul complexului nostru va ofera posibilitatea sa descoperiti caii de sport Westfalen, Arab, Frizian, Holseiner dar si pe cei Lipitan.
Pentru copii,si nu numai,un punct de atractie il vor constitui poneii.
De asemenea se pot organiza plimbari cu trasura pe diverse trasee, precum si plimbari calare.
Pentru toti turistii care doresc momente de relaxare si agrement va asteptam cu multa placere la SUCEVITA in COMPLEXUL TURISTIC FOREST ECVESTRU .
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Cele mai utilizate cai de acces spre Sucevita sunt: 
1. Dinspre Radauti pe drumul DN17A PRIN COMUNA Marginea parcurgind o distanta de aproximativ 18 km.
2. Dinspre Campulung Moldovenesc urmand DN17A prin Sadova,Vatra Moldovitei si Ciumirna parcurginad o distanta de aproximativ 55 km.Ca pozitionare Forest Ecvestru Park este situat la aproximativ 200 de metri de la intrarea dinspre Radauti, Marginea pe partea stanga a drumului.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.7897, 25.7608

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul