Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Sucevita » Cazare Sucevita » Pensiunea Cristal Corp A
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Cristal Corp A

Sucevita / Bucovina Cod: SV000416 Nr. camere: 4 Capacitate totala: 9 locuri Adresa: Calea Movilestilor nr 162 Persoana de contact: Husarciuc Stela / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Cristal Corp A - Cazare Bucovina O casa traditionala, modernizata, situata in centrul comunei Sucevita, fiind usor de reperat. Stilul local (acoperisul de sindrila) se imbina armonios cu elementele moderne (geamuri termopane), conferind casei o nota aparte.
Privelistea e odihnitoare: pajiste mare (cca. 2000mp) ce se intinde pana la rau, dealuri, paduri, aer curat. Se aud sopotul raului, pasarile din padure.
Va puteti petrece serile la foc de tabara povestind cu gazdele care abia asteapta sa va dezvaluie din tainile locurilor.
Veti reveni cu placere la aceasta pensiune intr-una din vacantele Dumneavoastra viitoare!
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
Localizare
Localizare:
Venind dinspre manastirea Sucevita spre Radauti, la cca 1,5km de manastire, pe partea stanga a drumului; casa are un gard de piatra si porti de lemn albe.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.7206, 25.5748

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul