Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Sucevita » Cazare Sucevita » Pensiunea Sonet de Munte
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Sonet de Munte

Sucevita / Bucovina Cod: SV002271 Nr. camere: 8 Capacitate totala: 20 locuri Adresa: Sonet de Munte, 307 Persoana de contact: Viorica Paslaru / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Sonet de Munte - Cazare Bucovina Pornind de la un hobby am realizat pentru oaspetii nostri un ambient unic de relaxare si refacere pe care l-am denumit -Sonet de Munte, o metafora despre inspiratie si creativitate.

Aceasta oaza primitoare se extinde pe ca 3 ha diversificate peisagistic: de la raul cu terasele domoale cu pajisti, apoi la parc, gradini si livezi, pana la versantii impaduriti sau cu faneata. Armonios integrat in peisaj, ansamblul de trei case cu cele 10 camere ofera intimitate si multe posibilitati de retragere.


Mottoul serviciilor noastre: calitatea inainte de toate!

In ambientul nostru exclusiv, va oferim atat petrecerea de vacante inedite cat si organizarea de evenimente diverse (festivitati, intruniri de afaceri, "incentives" etc.) sau activitati precum vanatoare, pescuit, observare fauna etc.. La fel de diversificata este si bucataria rafinata naturista, fiind o combinatie pe baza traditionala cu accente fine din bucătaria internaţionala.
Pe langa acestea, facilităm si alte servicii la cerere precum tururi de vizitare a manastirilor, drumetii sau vizite la stana montana, excursii cu sania cu cai etc..
  • Facilitati
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.6392, 26.5526

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul