Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Targu Jiu » Cazare Targu Jiu » Casa File de Poveste
Cont turist | Cont afacere

Casa File de Poveste

Targu Jiu / Oltenia Cod: GJ005103 Nr. camere: 4 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Str.Vasile Carlova,Nr.1 Persoana de contact: Andreea / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Casa File de Poveste - Cazare Oltenia Casa File Poveste este destinatia ideala pentru o experienta aparte, imbogatita de ospitalitatea cu care isi intampina, de fiecare data, oaspetii.

File de Poveste pune la dispozitie 12 locuri in 4 camere dotate corespunzator, TV, wireless gratuit, incalzire centrala, o gradina (loc amenajat pentru gratar), loc joaca pentru copii si o terasa pentru aceia dintre dumneavoastra care prefera calmul si linistea, fara a renunta la conditiile si confortul necesar unei sederi cat mai placute.

Cu o cafea aburinda, intr-un amurg privind departarile, ingaduie-ti un ragaz de la tumultul cotidian si lasa-te ademenit de liniste! Targu -Jiul lui Brancusi reprezinta o placuta evadare intr-un final de saptamana!

Bine ati venit in Oltenia!

Eleganta si stilul orasului de pe Jiu nu sunt foarte comune. Este un loc pentru cei ce cauta intr-adevar ceva deosebit, unic si inconjurat de obiective turistice celebre, precum:

Operele vestitului Constantin Brancusi, Parcul Jiului, Zona Muntoasa Ranca si Transalpina, Sohodol, Manastirile Tismana, Lainici, Polovragi si Pestera Muierilor.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central

Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul