Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Targu Jiu » Cazare Targu Jiu » Hotel Laguna
Cont turist | Cont afacere

Hotel Laguna

Targu Jiu / Oltenia Cod: GJ001397 Nr. camere: 27 Capacitate totala: 54 locuri Adresa: Str.Victoria Nr.35 A Persoana de contact: Otilia Sanda / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Hotel Laguna - Cazare Oltenia Hotelul Laguna este situat în centrul municipiului Târgu-Jiu, în zona comercială a oraşului , la 2 minute de Grădina Publică, pe un amplasament înconjurat de nenumărate magazine, restaurante, case de schimb valutar, fast-food-uri etc.


Accesul la hotel se face chiar din una din cele mai importante artere ale oraşului, str. Victoriei, iar unitatea dispune de o parcare proprie gratuită pentru clienţii săi.
Tot pentru cei cazaţi în hotel există o piscină acoperită, unică în Târgu-Jiu, unde te poţi relaxa după o zi obositoare, înaintea unei saune revigorante, în timp ce savuraţi produsele din barul sau restaurantul hotelului.


Ideea managementului acestui hotel a fost una foarte simplă: maxim de confort cu minim de preţ, iar facilităţile pe care le oferă hotelul dovedesc din plin acest lucru.
Personalul hotelului asigură o atmosferă caldă , primitoare, făcându-te să te simţi pe toată perioada sejurului ca la mama acasă!


Unitatea noastră se adresează atât celor care vin cu afaceri în frumosul nostru oraş, cât şi turiştilor atraşi de inegalabilul Brâncuşi.


Deosebit de primitor este hotelul nostru pentru familiile cu copii, aceştia putându-se juca la piscina încălzită, în deplină siguranţă.


Deviza noastră este „clientul nostru, prietenul nostru” şi, vă aşteptăm la Hotel Laguna ca să vă dovedim acest lucru!

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
TG JIU
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central

Articole in presa si alte referinte externe despre Hotel Laguna:


Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul