Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Targu Jiu » Cazare Targu Jiu » Pensiunea Margot
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Margot

Targu Jiu / Oltenia Cod: GJ005333 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 14 locuri Adresa: str.Romanesti nr.9 Persoana de contact: Doina / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Margot - Cazare Oltenia Pensiunea Restaurant Margot este situată la drumul European E79 Tîrgu-Jiu – Craiova, în cartierul rezidențial Romanești.
DISTANTE:
La pas faceți 10 minute până la noul Mall din Tîrgu-Jiu și 20-25 minute până în centrul 0 al orașului. Cu mașina faceți 3-4 minute până la Mall și 6-7 minute până în centru.
DESCRIERE
Pensiunea Margot dispune de o curte exterioară mare compusă din: spațiu de parcare și spațiu de recreere, unde aveți posibilitatea să faceți un grătar și să vă relaxați în balansoar. Copii dumneavoastră se pot juca în zona verde, iar toamna se pot bucura din plin de strugurii din jurul reședinței. În spatele casei reședința Margot se bucură de prezența unui zăvoi de salcâmi (aflat pe fostul curs al Jiului), care dimineața este sursa unei simfonii, oferite de privighetori și fazani.
Restaurantul Margot dispune de aprox. 50 locuri și de un spațiu (terasă închisă) pentru fumători. Fumatul este strict interzis în restaurant, cu excepția evenimentelor organizate, când sistemele de ventilație anti-fum intervin în purificarea aerului.
Spațiul de cazare este compus din 6 camere (duble, matrimoniale și triple), dotate cu TV, aer condiționat performant, frigider, plase împotriva insectelor și o baie complet utilată (inclusiv uscător de păr și aparat de ventilație). Atât restaurantul, cât și camerele, au acces Wi-fi nelimitat.
Vă asigurăm de un sejur dacă nu perfect, cel puțin de neuitat, în orașul lui Brâncuși!
Puteți viziona un set complet de fotografii pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/PensiuneRestaurantMargot

Vă așteptăm!
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Tg Jiu, str.Romanesti
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central

Obiective turistice in Oltenia
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) Valentine’s Day Fair la Sala Dalles (Bucuresti, 8- 14 februarie 2015) Prima editie a Festivalului Apicol, Targu Jiu 2014 (22- 23 martie 2014) Casa Memoriala Tudor Vladimirescu (jud. Gorj) Casa Memoriala Constantin Brancusi din Hobita (com. Pestisani, jud. Gorj)
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul