Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Oltenia » Judet Gorj » Targu Jiu » Cazare Targu Jiu » Restaurant Rebeca
Cont turist | Cont afacere

Restaurant Rebeca

Targu Jiu / Oltenia GJ004931 Adresa: Vis-a-vis de Kaufland Persoana de contact: Claudia / Telefon: 0744591512
Email:
Restaurantul Rebecca este o locatie moderna inaugurata in anul 2010. Ne puteti gasi langa Kaufland in orasul Tg-Jiu ,iar noi va putem oferi serviciile mult dorite !

De ce sa alegeti Restaurant Rebecca ?

In primul rand va amintim ca este pozitionat intr-o locatie usor accesibila in orasul Tg-Jiu ,si in plus toti clientii nostrii beneficiaza de parcare gratuita si pazita.

De asemenea avem cea mai buna bucatarie din oras , toate preparatele noastre fiind realizate de bucatari cu experienta astfel ca putem satisface cele mai exigente gusturi culinare.

Indiferent daca dvs. doriti un eveniment cu putini invitati sau unul cu un numar mai mare de invitati , Restaurantul Rebecca va sta la dispozitie cu 3 sali, de diferite capacitati, astfel dvs puteti alege sala care vi se potriveste cel mai bine.Va asteptam cu drag !
  • Retele de telefonie

Localizare

Modalitati de transport:
auto

Galerie de imagini

Articole in presa si alte referinte externe despre Restaurant Rebeca:


Obiective turistice
Simfonia Lalelelor 2016 (Pitesti, 22 – 24 aprilie) 21 Mar 2016 In perioada 22-24 aprilie 2016 sunteti asteptati la cea de-a 39 a editie a expozitiei dendro-floricole internationale “Simfonia Lalelelor”, Pitesti. Mai multe detalii
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul