Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Prahovei » Judet Prahova » Valea Doftanei » Cazare Valea Doftanei » Pensiunea Craita
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Craita

Valea Doftanei / Valea Prahovei Cod: PH001982 Nr. camere: 13 Capacitate totala: 26 locuri Adresa: SAT TESITA, STR.GHIMPOASA, NR. 824 Persoana de contact: Maria Postolache / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Craita - Cazare Valea Prahovei Asezata intr-un cadru natural de o deosebita frumusete, fara surse de poluare si degradare a mediului.
De pe culmile cu altitudine medie (1600m), maretia padurilor se oglindeste de veacuri in oglinda involburata a Doftanei, apa cu importanta vitala pentru existenta locuitorilor mirificului tinut, cea care da viata pajistilor gradinilor si livezilor din minunata salba a tinutului.
Dotata cu 13 camere, din care 9 poseda grup sanitar propriu, 4 cu grup sanitar pe hol, pensiunea "CRAITA" da posibilitatea oaspetilor veniti din tumultul stresului modern al marilor aglomerari urbane , sa simta linistea relaxanta a satului, care le va incarca bateriile pentru noi "batalii" citadine.
Restaurantul de 100 de locuri cu semniu si terasa din incinta, prepara meniuri variate compuse predominant din mancare traditionala, specifica zonei, in compozitia careia intra ingrediente pur bilogice produse de gospodaria proprie.
Pensiunea "craita" va mai pune la dispozitie si o piscina pentru racorirea si relaxarea pe timpul verii si totodata jocuri de societate (sah, table, remi, masa ping-pong, etc. ), sport si agrement.
Turistilor veniti sa se relaxeze facand miscare , pensiunea "CRAITA" le ofera numeroase posibiliati de petrecere a timpului, ei pot opta pentru cicloturism montan, pe ruta Valea Doftanei - Cornu, Campina, echitatie pe traseul care are ca punct terminus Posada, fotbal sau ski.

Iubitorii de drumetii pe cararile serpuite ale muntilor din jurlui comunei, au prilejul sa strabata cu rucsacul in spate, prin pasul Predelus, traseele marcate, usoare ca grad de dificultate.

Cerbul , capriorul, ursul, iepurele, rasul, pisica salbatica, jderul de scorbura, lupul, potarnichea sau mistretul, constituie tot atatea optinui pentru impatimitii vanatori, care vor sa-si probeze veleitatile de ochitori in reuniuni organizate, mai ales ca multe din exemplarele impuscate aici, au cucerit medalii pretioase la expozitiile internationale de specialitate.

Lacul Paltinoasa precum si raul care da numele comunei, bogate in pastravi si alte speci de pesti, reunesc toate conditiile necesare unor partide ideale de pescuit sportiv sau amator.
Incepand cu anul 2002, in luna septembrie, in comuna Valea Doftanei se desfasoara "Festivalul Cascavelei" - o serbare campeneasca ce are la baza un produs traditional, numit "cascavea", alaturi de alte produse specifice zonei.

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Asezata intr-un cadru natural de o deosebita frumusete, fara surse de poluare si degradare a mediului.
De pe culmile cu altitudine medie (1600m), maretia padurilor se oglindeste de veacuri in oglinda involburata a Doftanei, apa cu importanta vitala pentru existenta locuitorilor mirificului tinut, cea care da viata pajistilor gradinilor si livezilor din minunata salba a tinutului.

Modalitati de transport:
rutier

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.3133, 25.7268

Obiective turistice in Valea Prahovei
Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia! Targul Mierii (Campina, 14- 16 februarie) Festivalul Sinaia Forever 2013 Trofeul Sinaia Forever (20 - 21 iulie 2013) Valea Doftanei
Gala EUROPAfest Summer Edition 16 – 30 iulie, Sinaia! 24 Jul 2014 Va asteptam la EUROPAfest Summer Edition! Mai multe detalii Gala EUROPAfest Summer Edition  16 – 30 iulie, Sinaia!
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul