Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Muntii Apuseni » Judet Cluj » Valea Draganului » Cazare Valea Draganului » Casa Morar
Cont turist | Cont afacere

Casa Morar

Valea Draganului / Muntii Apuseni Cod: CJ000575 Nr. camere: 12 Capacitate totala: 33 locuri Adresa: Sat Valea Draganului nr. 226, Com. Poieni Persoana de contact: Morar Nicolae / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Casa Morar - Cazare Muntii Apuseni Pe un picior de plai pe-o gura de rai, departe de oras, in inima Muntilor Apuseni se afla Pensiunea agroturistica Casa Morar din Valea Draganului, situata intr-o zona linistita, cu aer pur, in apropierea Lacului de acumulare Dragan.
Pensiunea dispune de 33 locuri de cazare in 2 cabane.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
Localizare
Localizare:
Regiunea constituie poarta de nord a Muntilor Apuseni avand acces la Stana de Vale, Padis, Fantanele - Belis - Suncuius, Vadu Crisului, Albac, Valea Ariesului.

Pensiunea Casa Morar este situata in nordul Munţilor Apuseni, localitatea Valea Draganului nr. 226, la 7km pe DJ 108 ce se ramifica din DN1 (E60) intre localitatile Poieni si Ciucea, care continua in amonte prin Lunca Visagului spre Lacul Dragan (Floroiu).
Accesul in aceasta regiune este posibil si pe calea aferata Oradea-Cluj. Trenurile accelerate si rapid opresc in staţia Huedin si Ciucea, iar trenurile personale in Halta Valea Draganului si staţia Ciucea.

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central

Articole in presa si alte referinte externe despre Casa Morar:


Obiective turistice in Muntii Apuseni
Targul de fete de pe Muntele Gaina (16 – 17 iulie 2016) Targul de Craciun din Sibiu (20 noiembrie 2015 – 03 ianuarie 2016) FânFest (Rosia Montata, Jud. Alba, 13-16 august 2015) La Cluj poti afla secretul succesului unei afaceri cu pensiuni Magura Uroiului
Targul de fete de pe Muntele Gaina (16 – 17 iulie 2016) 13 Jul 2016 Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania se va desfasura in perioda 16 -17 iulie 2016 Mai multe detalii Targul de fete de pe Muntele Gaina (16 – 17 iulie 2016)
Activitati in Muntii Apuseni
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul