Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Muntii Apuseni » Judet Cluj » Valea Draganului » Cazare Valea Draganului » Pensiunea Giurgiuman
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Giurgiuman

Valea Draganului / Muntii Apuseni Cod: CJ000658 Nr. camere: 7 Capacitate totala: 16 locuri Adresa: Str. Principala nr. 244 Loc. Valea Draganului Persoana de contact: Giurgiuman Ana / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Giurgiuman - Cazare Muntii Apuseni Localitatea Valea Drăganului se găseşte în partea de nord-vest a judeţului Cluj, la o distanţă de 75 km de Cluj-Napoca.
Aflată la 7 km de şoseaua internaţională Cluj-Oradea (DN1- E60), pensiunea se află într-un cadru pitoresc deosebit, atât de multă verdeaţă şi atât de linişte te face să te desprinzi de rutina zilnică şi aglomeraţia citadină, pentru a o vizita.
Apa cristalină a râului Drăgan, aerul ozonat, flora ce încântă privirea, pădurile de foioase şi conifere creează un refugiu de relaxare şi linişte sufletească interioară.
Pensiunea beneficiază de 16 locuri de cazare, având camere cu 1, 2 sau 3 paturi. Fiecare cameră are baie proprie cu apă caldă curentă, televizor color (peste 15 canale).
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
46.9022, 22.8296

Obiective turistice in Muntii Apuseni
Targul de fete de pe Muntele Gaina (16 – 17 iulie 2016) Targul de Craciun din Sibiu (20 noiembrie 2015 – 03 ianuarie 2016) FânFest (Rosia Montata, Jud. Alba, 13-16 august 2015) La Cluj poti afla secretul succesului unei afaceri cu pensiuni Magura Uroiului
Targul de fete de pe Muntele Gaina (16 – 17 iulie 2016) 13 Jul 2016 Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania se va desfasura in perioda 16 -17 iulie 2016 Mai multe detalii Targul de fete de pe Muntele Gaina (16 – 17 iulie 2016)
Activitati in Muntii Apuseni
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul