Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Vama » Cazare Vama » Pensiunea Casa Bianca
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Casa Bianca

Vama / Bucovina Cod: SV000897 Nr. camere: 5 Capacitate totala: 11 locuri Adresa: Str. Topliţei Nr.11, comuna Vama, 727590, Judeţul Suceava Persoana de contact: Gabriela/Gabriel Sasu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Casa Bianca - Cazare Bucovina Casa Bianca este locul cel mai potrivit pentru
a te relaxa si a uita pentru un timp de problemele vietii de zi cu zi.

Casa Bianca este situată la numai 500 metri de intersectia drumului european E576 Suceava-Cluj Napoca cu drumul national 17A Vama - Moldovita.

Pensiunea dispune de 4 camere duble (twin) si o cameră tripla, cu o capacitate totala de cazare de 11 locuri.

Toate camerele au baie proprie, echipata modern, apa calda permanent, telefon, TV color, satelit, conexiune permanentă Internet wireless de mare viteza, incalzire de la centrala proprie a pensiunii.

Dintre facilitati amintim: curte larga cu parcare, gradină de flori, livadă, pavilion exterior, izvoraa de apa, incalzire centrala, dotari la standarde ridicate (geamuri termopan, obiecte si accesorii sanitare moderne), cablu / TV color, salon si terasa pentru servit masa, piscina pentru copii, leagan, gratar, cort, gradina cu pomi fructiferi.

In cadrul Pensiunii turistice "Bianca" functioneaza un salon multifunctional cu o capacitate de 20 locuri. Acesta este dotat cu semineu functional, bar, incalzire centrala. Capacitatea sa este completata, in sezonul cald, de o terasa exterioara cu o capacitate de 20 locuri.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
47.56907,25.694572

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul