Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Vama » Cazare Vama » Cabana Ionela
Cont turist | Cont afacere

Cabana Ionela

Vama / Bucovina Cod: SV002864 Nr. camere: 6 Capacitate totala: 12 locuri Adresa: Str. Dimitrie Cantemir nr. 11, comuna Vama,Jud. SUCEAVA, cod 727590 Persoana de contact: Faraon Mihaela / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Cabana Ionela - Cazare Bucovina Asezata la confluenta raurilor Moldova cu Moldovita, intre Obcinile Bucovinei, detinand un impresionant bagaj arhitectonico-religios, patru biserici construite si alte doua in constructie, comuna Vama este aproximativ in centrul "triunghiului imaginar" format de Manastirea Vatra Moldovitei - Manastirea Voronet - Schitul Chiril (din masivul Rarau), locuri de pelerinaj si de mandrie pentru toti cei care sau nascut si convetuiesc pe acest meleag minunat numit Bucovina.
Constructia, datand din anul 1974 si care a fost total renovata in anul 2004, este amplasata pe dealul Barbusca, purtand anterior numele de "Cabana Vama", actualmente "Cabana Ionela".
Ambientul de vis, privelistea muntilor acoperiti cu paduri de molid, brad sau fag, pajistile pline de verdeata, vin sa completeze senzatia de relaxare pe care o veti avea atunci cand o sa-i treceti pragul.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Aşezată la 55 de km de reşedinţa de judeţ, Municipiul Suceava, la 16km de Municipiul Câmpulung Moldovenesc şi la aceeaşi distanţă faţă de oraşul Gura Humorului, "Cabana Ionela" poate fi punctul de plecare pentru călătorul care doreşte să viziteze "salba" de mănăstiri şi locurile pline de istorie din Bucovina.
Modalitati de transport:
autoturism
autobus
tren
avion

Acces rutier:
Asfaltat si Forestier
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
47.56957, 25.68906

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul