Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Bucovina » Judet Suceava » Vatra Dornei » Cazare Vatra Dornei » Cabana Zugreni
Cont turist | Cont afacere

Cabana Zugreni

Vatra Dornei / Bucovina Cod: SV000431 Nr. camere: 53 Capacitate totala: 129 locuri Adresa: Dorna Arini, sat Sunatori, nr. 1 Persoana de contact: Noemi Cazacu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Cabana Zugreni - Cazare Bucovina Cabana Zugreni este amplasata pe valea Bistritei Aurii, la circa 18 km distanta de municipiul Vatra Dornei, intr-un loc de un pitoresc aparte. Mai exact in comuna Dorna - Arini, in rezervatia naturala Cheile Zugreni.

Frumusetea defileului in Cheile Zugreniului sporesc farmecul acestei locatii si va vor face sa reveniti cu drag ori de cate ori veti avea drum prin frumoasele tinuturi ale Bucovinei.

Venim in intampinarea oaspetilor cu un numar de 52 de camere si 129 locuri de cazare. Oferta noastra poate sa multumeasca orice turist, calator pe frumoasele meleaguri dornene, de la familii cu copii la studenti si elevi veniti in vacanta.

Bucataria noastra este adaptata oricaror gusturi si pretentii. Meniurile noastre sunt diverse si bogate. La cerere gatim absolut orice feluri de mancare.

Oferim si locuri de campare celor care calatoresc cu cortul sau rulota, cu posibilitatea de bransare la reteaua electrica.

Pentru cei care doresc senzatie, exista in Vatra Dornei varianta inchirierii de Atv - uri. Este o activitate captivanta care presupune un pic de curaj si cunostinte (carnet de conducere) persoanelor care se suie pe cele 4 roti.


Pentru inchiriere va trebui completata o declaratie pe proprie raspundere, rularea acestor vehicole in baza caracteristicilor functionale fiind posibila atat pe timpul verii cat si pe vreme de iarna.

Va asteptam!

  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
Localizare

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
47.3392090, 25.3841976

Obiective turistice in Bucovina
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania Un nou drum montan inaugurat in Romania in 2014 Serbarile Zapezii 2014 (Vatra Dornei, 14- 16 februarie si 22- 23 februarie) Festivalul Flori de pe Dorna - Poiana Stampei, Suceava (26-28 iulie 2013) Tinovul din Poiana Stampei (jud. Suceava)
Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in Romania 19 Sep 2014 Munții Rarău sunt printre cei mai pitorești din zona Moldovei. Mai multe detalii Transrarau - Drumul Comorilor, inaugurat in  Romania
Activitati in Bucovina
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul