Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Valea Lotrului » Judet Valcea » Voineasa » Cazare Voineasa » Pensiunea Dalia
Cont turist | Cont afacere

Pensiunea Dalia

Voineasa / Valea Lotrului Cod: VL002463 Nr. camere: 9 Capacitate totala: 22 locuri Adresa: Str.I.Ghe.Duca Nr.149B Persoana de contact: Dalia Nedelcu / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Pensiunea Dalia - Cazare Valea Lotrului Pensiunea Dalia este situata in statiunea Voineasa din Judetul Valcea pe malul raului Lotru, la poalele muntilor, intr-o zona pitoreasca si linistita. Gradul de poluare este zero.

Pensiunea este cotata la 2 stele conform certificatului de clasifiare.

Capacitatea de cazare este de 9 camere, in total 23 de locuri (cu posibilitate de suplimentare). Cele 9 camere se afla in 2 corpuri.

La parterul pensiunii suntem dotati cu: magazin alimentar, bar, terasa, toate cu program de functionare zilnic, iar la subsol club/discoteca deschis doar in week-end.
Primul corp este format din 6 camere, amenajate cu 2 respectiv 3 locuri, in total (15 locuri) situate pe 2 nivele.

Dotari : 5 bai, balcoane, bucatarie complet utilata, 2 livinguri spatioase unde se pot organiza mese festive, revelioane etc, sala de mese, cablu tv si televizoare, apa calda, incalzire centrala.

Facilitati cazare : frigider in unitate, living cu bucatarie, televizor in living, discoteca, parcare, terasa, gratar – barbeque in curte, sala de mese in living, bar, sala de conferinte.Cel de-al doilea corp beneficiaza de acelasi confort si dotari ca si corpul unu doar ca este format din 3 camere, amenajate cu 2 respectiv 3 locuri, in total (8 locuri). Este situat la circa 15-20 m de primul corp.

Dotari : 3 bai, balcoane, bucatarie complet utilata, living, tv cablu, apa calda, incalzire centrala, garaj, gratar-barbeque.

Facilitati camere : uscator de par, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, cablu si televizoare in toate camerele.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Voineasa
Modalitati de transport:
auto

Acces rutier:
Asfaltat
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
Central
Coordonate GPS:
45.4117, 23.9516

Articole in presa si alte referinte externe despre Pensiunea Dalia:


Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul