Adauga o unitate de cazare sau o afacere pe site cazarelapensiune.ro on Facebook cazarelapensiune.ro on Facebook
Informatii proiect
Cazare pensiuni » Zona Tinutul Secuiesc » Judet Harghita » Zetea » Cazare Zetea » Honor Villa
Cont turist | Cont afacere

Honor Villa

Zetea / Tinutul Secuiesc Cod: HR002090 Nr. camere: 11 Capacitate totala: 30 locuri Adresa: Izvoare 101/B Persoana de contact: Szekeres Agnes / Telefon: Afla numarul de telefon pentru rezervare
Formular rezervare
Honor Villa - Cazare Tinutul Secuiesc Vila Honor se află în inima Transilvaniei, la poalele munţilor Harghitei, sub vârful Harghita Mădăraş. Noi v-am creat condiţii pentru o odihnă activă: drumeţii în ţinuturi pitoreşti, călărie pe poteci de munte, urmate de mese cu specialităţi culinare din carne de vânat.
Pregătim mâncăruri din carne de căprior, cerb, mistreţ, şi porc Mangaliţa. Puteţi degusta şi gemurile preparate din fructele de pădure culese din împrejurimi. Pe mesele noastre veţi găsi pâine tradiţională secuiască cu cartofi, a cărei preparare poate fi urmărită de cei interesaţi, căci ea se coace în cuptorul nostru propriu. În afară de meniul obişnuit din carne de vânat, ca de exemplu sosul vânătoresc sau tocăniţa de mistreţ periodic veţi fi delectaţi cu specialităţi vânătoreşti extraordinare!
Vila Honor este singura din Transilvania care reproduce atmosfera unei vile de vânătoare, într-o variantă corespunzătoare secolului XXI.
Serviciile noastre se încadrează la categoria lux, dar reuşesc să creeze şi să ofere oaspeţilor o atmosferă primitoare, familiară şi prietenească.
Vila Honor îşi aşteaptă oaspeţii cu zece camere pentru două persoane, atât cu pat matrimonial cât şi cu două paturi separate. În afară de acestea, putem pune la dispoziţia oaspeţilor noştri şi o cameră amenajată pentru persoane cu dizabilităţi. În caz de nevoie în fiecare cameră se pot pune paturi suplimentare.

Amenajarea camerelor îmbină tradiţia vilelor vânătoreşti cu tehnica modernă: fiecare cameră dispune de televizor Lcd şi grup sanitar propriu, prevăzut cu cabină de duş cu hidromasaj.
Dacă vă interesează viaţa animalelor sălbatice în mediul lor natural, dacă doriţi să le fotografiaţi sau filmaţi, vă recomandăm Parcul de animale sălbatice de la Ivo (Izvoare). Acesta se intinde pe o suprafaţă de 320 de hectare, este brăzdat de râuri şi înconjurat de munţi. În această regiune pitorească trăiesc în mediul lor natural căprioare, cerbi şi mufloni. Parcul se vizitează în cadrul unei plimbări ghidate de 2 ore.
Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina noastră de web: www.honorvilla.ro.
  • Facilitati
  • Metode de plata
  • Servicii
  • Alte activitati
  • Retele de telefonie
Localizare
Localizare:
Vila Honor se află în inima Transilvaniei, la poalele munţilor Harghitei, sub vârful Harghita Mădăraş. Vila Honor este singura din Transilvania care reproduce atmosfera unei vile de vânătoare, într-o variantă corespunzătoare secolului XXI. Intenţia noastră nu a fost de a oferi servicii ieftine, ci dimpotrivă, de a oferi mai mult decât oferă pensiunile obişnuite din Ţinutul Secuiesc. Serviciile noastre se încadrează la categoria lux, dar reuşesc să creeze şi să ofere oaspeţilor o atmosferă primitoare, familiară şi prietenească.
Pentru a vă face drumul la noi şi mai comfortabil puteţi beneficia de serviciul nostru de airport transfer de la aeropoarturile din Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Târgu Mureş.


Acces rutier:
Asfaltat si Forestier
Starea drumurilor:
Buna
Pozitionare:
La periferie
Coordonate GPS:
46.4695, 25.4724

Obiective turistice in Tinutul Secuiesc
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) Statiunea Sovata, judetul Mures Biserica de lemn din Dulghes (jud. Harghita) Castelul Lazar de langa Gheorgheni Lacul Rosu de langa Cheile Bicazului
Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie) 29 Jan 2014 In acest an Festival International de Pomana Porcului se va desfasura in perioada 7-9 februarie la Complexul Cetate, din frumoasa statiune Baile Balvanyos din judetul Covasna. Mai multe detalii Festivalul International de Pomana Porcului – Editia a IX-a (Covasna, 7- 9 februarie)
Partenerii proiectului Intreprinzatori in Turism - Pensiuni in Romania:
Ai o pensiune? Intra in sistem Termeni si conditii Sitemap Contacteaza-ne
© 2011-2021 CazareLaPensiune.ro - Toate drepturile rezervate
Conţinutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Contact cazarelapensiune.ro
* Atentie! Acest mesaj este adresat administratorilor portalului! Pentru a contacta o unitate de cazare folositi butonul "Rezerva" sau adresa de contact a unitatii.
Trimite mesajul